gstgst Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Sziasztok! Kedves Okosabbak! Az lenne a kérdésem, h Xp eternity-t használok, sp3-mal. Nagyon jól megy, nem is ez a baj. TEhát feltettem, hazsnáltam egy ideig, aztán stzükség volt arra, h két különböző felhasználó legyen benne. Csináltam is kettőt, és az alapértelmezett (rendszergazdás) felhazsnálót így már nem lehet elérni, csak csökkentett módban. Van-e olyan lehetőség, hogy azt az alap felhasználót valahogy újra elérhetővé tegyem teljes, normál módban. Abba került minden beállítás, meg ilyenek, meg a savegame-ek, amiket nem akar felismerni az új fiók. Segítsetek, ha tudtok! köszi gst Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 (edited) Hali! A gugli a barátod! http://support.microsoft.com/search/default.aspx?query=fi%C3%B3k&mode=r&catalog=LCID%3D103 itt talán találsz megoldást a gondodra,bár szerintem a legnagyobb gond az, hogy egy buherált op rendszered van. Módosította Szeptember 18, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts