sr_explorer Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Bocsáss meg, ezekről nem tudtam. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. Tudtam, hogy félre fogod érteni, amit írtam, ezért írtam így: "fizikailag (ha megint félreértenéd: személyesen)" . De nem gond, már megszoktuk... Köszi, hogy leírtad a működését. (Na ebbe hogy kötsz bele?) Na ja ezt félreértettem.De szerintem a kötekedést nem én kezdtem. Ha egyszer Debrecenben jársz szólj, és megmutatom, ha még mindig kételkedsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deirgderc Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Rendben, bár elég ritkán járok az ország azon részén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Nem a válaszom bár van pár dolog amit picit nehéz lenne reális alapokkal megmagyarázni. De felesleges ebbe mumust keresni. Aki azt mondta, hogy hisz bennük lenne hozzájuk egy kérdésem. A túl oldal hisz bennünk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan001 Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 igen.gondoljatok amit akartok ezért vagyunk egyéniségek:Dmajd ha meghalunk talán megtudjuk:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzy17 Posted Január 16, 2011 Share Posted Január 16, 2011 NEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmiki Posted Február 15, 2011 Share Posted Február 15, 2011 bár a nem-nek nagyobb a propagandája itt is, én hiszek bennük dehát én eszkimókban is hiszek, pedig még eggyel sem találkoztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stewe12 Posted Február 15, 2011 Share Posted Február 15, 2011 Én hiszek benne bár még nem láttam,de én a természetfeletti dolgok kedvelője vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miltiadesz Posted Február 15, 2011 Share Posted Február 15, 2011 Hiszek, mindenképp... Természetfeletti dolgokat imádom, hiszek bennük, hordok egy salamoni szent pajzsot is a gonosz ellen, bár ez lehet sokaknak nevetségesnek hangzik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Július 12, 2012 Share Posted Július 12, 2012 Nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts