Danner Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 Te hiszel a szellemekben??? Én személy szerint nagy hülyeségnek tartom szal: NEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 MESE.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 NEm.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
demolations Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 Csatlakozok az előttem lévőkhöz,ugyanis nincsen tudományos alátámasztása ennek a ténynek,hogy léteznek szellemek,vagyis nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danner Posted Január 5, 2009 Author Share Posted Január 5, 2009 Azért az is érdekelne, hogy aki igen az miért??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3cC_ Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Hiszem, ha látom. És mivel még nem láttam ezért nem hiszek bennük. Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Majd ha találkozni fogok egyel, akkor hinni fogok, de addig nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 is-is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Eddig sajnos nem találkoztam szellemmel ezért nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
answer0 Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Azt nem mondanám hogy hiszek bennük de azt sem hogy nem hiszek! Elvagyok nélkülük is bár szeretem a szellemes videókat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Nem hiszek benne,semmi tudományos alapja nincsen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 igen is meg nem is, de inkább az igenre szavaztam, nem kinevetni... nem akarok tudományos elméletekre meg hablatyokra alapozni, én legyártottam a saját gondolatom, elméletem... ugyhogy is-is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunszi Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 nos alapjában véve nincs bebizonyítva, hogy vannak szellemek, de az sem, hogy nincsenek. sokan mondják, hogy hiszem ha látom. a levegőt látod, hiszel benne? lehet, hogy hülyén hangzik, de hiszek bennük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Hát én se hiszek bennük,de néha nagyon furcsa dolgok vannak,nekünk multkor éjszaka feloltódott a villany,reggel apám kapcsolta ki,mert nem vettük észre. Furi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedee Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hiszek-e az óriás kukacszörnyben, aki mormonokat eszik reggelire tejjel... hát persze! Hiszen úgyse tudod bebizonyítani, hogy nem létezik... ... Szerk: a múltkor a tv-m magától bekapcsolt, és magától állandóan váltogatta a csatornákat... gondoltam tartok egy szelleműző szeánszot... de aztán kiderült, hogy a tv szerelő olcsóbb... lizy81, ha te is ilyen szellemekkel találkoztál, akkor ajánlhatok pár könyvet a műszaki berendezések meghibásodásáról... és ha annyira lenne mit mesélned casperről, meg a szellemírtókról, akkor miért nem mesélsz? -idióta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 NEmtom, én hiszek bennük. Evva' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 hiszek a szellemekben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Persze,hogy.....Nem tudom ,hogy higgyek-e bennük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Sztem léteznek. Amióta szegény keresztanyum elment határozottan érzem hogy itt van mindig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Résztvétem! Amúgy, én nem igazán hiszek benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibard Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Hiszem, ha látom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 én hiszek.bár még nem találkoztam eggyel sem de attól még létezhetnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 NEM. Vagyis nagyon-nagyon remélem, hogy nem. Utálnék még több száz évig itt mászkálni, úgy, hogy az egyetlen szórakozásom az lehet, hogy csapkodom az ajtókat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Alig írtak igent,pedig 3mal vagyunk csak többel a NEM-esek (ez de hülye szóvicc lenne) És hát igen, fel lehetne eztúgy is tenni: Hiszel még a mesékben? Még annyit alevegős hsz-hez, hogy at be lehet bizonyítani hogy VAN! (fizikából mindenkki (meg)tanulja 8adik táján) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sr_explorer Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Elég poén, hogy bizonyos emberek bele sem gondolnak bizonyos dolgokba.Úgy látom sokaknál már az nem tiszta, hogy mi az a szellem.Elárulom, hogy a szellem nem akkor jön létre, amikor meghal az ember.A szellemeddel együtt létezel, és mivel a fizikai lét az élet legalacsonyabb szintje, a tested meghal, de a szellemed ettől függetlenül tovább él, mert halhatatlan, mivel magasabb szinten nem létezik halál. Javasolnám, hogy gondolkozzatok el néhány szó értelmén. Pl hallottátok már azt a szót, hogy "szellemi termék"?Valakinek a zenéje egy szellemi termék, és nem véletlenül hívják így.Keressetek még ilyen szavakat, és gondolkozzatok el az értelmén. Tudományos magyarázatot ne várjatok tudósoktól, mivel a mai tudomány dogmák közé van szorítva.De éppen így kémia, fizikai, biológiai folyamatokkal sem lehet megmagyarázni sok dolgot, amit mindenki tapasztal.Esetleg félremagyarázni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Én is hiszek bennük, ha hülyének néznek emiatt , ha nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deirgderc Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Semmilyen tudományos bizonyítékot nem mutattak be, amivel bizonyíthatnák a létüket, és én, aki gimnáziumi 4 évem alatt emelt szinten tanultam kémiát (tehát tudományos beállítottságú vagyok), nem hiszek ilyen botorságokban. Elég poén, hogy bizonyos emberek bele sem gondolnak bizonyos dolgokba.Úgy látom sokaknál már az nem tiszta, hogy mi az a szellem.Elárulom, hogy a szellem nem akkor jön létre, amikor meghal az ember.A szellemeddel együtt létezel, és mivel a fizikai lét az élet legalacsonyabb szintje, a tested meghal, de a szellemed ettől függetlenül tovább él, mert halhatatlan, mivel magasabb szinten nem létezik halál. Javasolnám, hogy gondolkozzatok el néhány szó értelmén. Pl hallottátok már azt a szót, hogy "szellemi termék"?Valakinek a zenéje egy szellemi termék, és nem véletlenül hívják így.Keressetek még ilyen szavakat, és gondolkozzatok el az értelmén. Tudományos magyarázatot ne várjatok tudósoktól, mivel a mai tudomány dogmák közé van szorítva.De éppen így kémia, fizikai, biológiai folyamatokkal sem lehet megmagyarázni sok dolgot, amit mindenki tapasztal.Esetleg félremagyarázni... Ami azt illeti, a "szellemi termék", "szellemi munka",...stb. szavak nem magára a szellemre vonatkoznak, hanem, hogy magát a folyamatot általában nem kézzel fogható eszközökkel végzik. Ezek a kifejezések arra utalnak, hogy az agyban lezajló biokémiai folyamatoknak intenzívebben kell folyniuk elvégzésükkor, mint a fizikai munkákhoz. A tudomány nem dogmatikus, csak keveset ismernek az átlagemberek belőle, mert nem olvasnak szaklapokat, és nem akarnak akkor sem foglalkozni vele, amikor lehetőség nyílik rá, pl.:az iskolában (azt sem fogják fel sokan, amit ott tanítanak, pedig egyáltalán nem új felfedezéseket mutatnak be ott, hanem pl.:kémiából is a kb. 10-15 évvel ezelőtti kutatási eredményeket tanítják). Az ilyen emberek aztán a hit mögé bújnak, mert nem ismerik a körülöttük lévő világot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin1922 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Én nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Én hiszek bennük, sőt magában a lélekben is hiszem hogy amikor kell akkor az ember képes átlépni a saját határait Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somewho Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Én alapjában véve nem hiszek bennük, de ha a Csillagkaput nézem, elképzelhetőnek tartom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts