kuka110 Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 hali! Van egy olyan problémám, hogy mikor régebbi gépembe szeretném berakni a D-Link DWA-111 típusú wifi vevőegységemet, és feltelepíteni, akkor a telepítő valamilyen hibát ír ki és kilép. A másik gépen bedugtam, és már működött. A régi gépen még csak nem is villog. Ha valaki tudna segíteni, az szóljon!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Szia kuka110 ! A D-Link DWA-111-nek USB 2.0 kell, lehet hogy a régi géped ezt nem tudja. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuka110 Posted Január 14, 2009 Author Share Posted Január 14, 2009 Vettem egy 2.0-ás PCI kártyát. Ebbe bedugom, feltelepítem, de a winfos még mindig nem ismeri fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Frissitsd a windowst! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 Nem kell neki 2.0-ás USB. Én is a régi P3-as gépen nyomom,ami a régi 1.1-es USB-vel megy. Én azt csináltam ilyenkor,hogy bemész a router configjába (DIR-301 egy van gondolom neked is) Alapesetben:192.168.0.1 Setup-Wireless Settings: Enable Wireless :pipa Wireless Network Name : (Also called the SSID) Enable Auto Channel Scan :pipa 802.11g Only Mode :nincs pipa Enable Hidden Wireless : nincs pipa (Also called the SSID Broadcast) Security Mode : Disable Wirelles Security (not recommended) Miután ez megvan ezt is be kell állítani: (ez a netszakadást nálam már megoldotta ha nem szakad a neted,akkor hagyjad) SETUP-INTERNET-MANUAL CONFIGURE: Maximum Idle Time :0 (alapesetben 5) Connect mode select :Always-on (alapesetben Connect-on demand) Miután ez megvan,akkor szépen a DWA-111 Adapter kell konfigurálni: Hardver-Eszközkezelő-DWA111 G USB ADAPTER: Enable Auto Channel Scan: ENABLE Remélem tudtam segíteni. Ha sajna így sem működne,akkor a router-en van egy kis lyuk(reset) és aztat benyomod egy fog,vagy fülpiszkálóval és kb 20-30mp-ig tarts benyomva. Ezáltall visszaáll a gyári beállításokra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts