molly_1313 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Az utolsó órámat is kihasználnám, és itt nyomnám a hsz-eket. xDxD Amúgy elbúcsúznék a számomra fontos emberektől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 hűha érdekes kérdés! ha most történne( meteor becsapódás) velem akkor valszeg elbúcsúznék mindenkitől és várnám a véget!(közbe lehet végiggondolnám h miket nem csináltam meg v mit csináltam rosszul! ha esetleg a katonaságnál lennék pilóta és UFO-támadás érné a földet az elsők között támadnám meg a távoli testvéreinket! addig harcolnék amíg lenem lőnek v megnem halok! ha katapultálnom kéne akkor földetérés után beülnék egy másik gépbe mind1 milyen és tovább mennék! ha atomtámadás lenne akkor meg jól megnézném a robbanást mert ugyebár többet nem lát oat az ember ha a közelében robban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Beraknék valami jó zenék, lefeküdnék és ellazulnék. Közben imádkoznék. Nem búcsuznél el senkitöl se, mert abból úgyis csak sírás lenne. Szép nyugodtan pánik nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 7es Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 családdal elmennék sétálni vhova. vagy tekernék egy nagy cigit. esetleg megtömnék egy jó csaj, ha akarja, ha nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Megpróbálnék összehozni gyorsan egy hatalmas orgiát,utána meg berúgnék mint az állat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Hát attól függ hogy mért ér véget életem, ha pld elüt a kocsi akkor az utolsó órát a szobámban tölteném ott tuti nemtud elütni Amúgy 1 óra alatt simán leitatom a kaszást, hátha úgy eltéveszti a házszámot (meg végülis mibajom lehet, leállnak biológia funkcióim és kész ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Elbúcsúznék a családomtól, szeretteimtől.Majd a barátnőmmel tölteném a megmaradt időt, bár most nem vagyok párkapcsolatban.Esetleg széjjel 1kerekezném magam az mhr f12vel.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Meglepett az eredményt jelző diagramm... Én elbúcsúznék mindenkitől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathtime Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 Én rendelnék egy pizzát és utána megenném, vagyis még az idő eljövetele előtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butters Stotch Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 Gyors elköleném az összes pénzem valami ba*om ságra,meg mindent megtennék amit eddig nem mertem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Tyson Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 egy nagyot XxX elnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts