Integra Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Egyértelmű az eredmény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Egyértelmű, hogy a 7-es a jó válasz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkoma Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 7 es nem a jóvélasz mert kihagytátok a 8 ast ami pedig azlenne hogy elmennék motorozni mindenfelé padlógázzal én tuti hogy ezt választanám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 hali! én elbúcsúznék mindekitől! jah és mivel gyerek vagyok-szűz , szexuális kapcsolatot létesítenék egy nővel nehogy már úgy haljak meg h szűz vok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Én először elbűcsűznék mindenkitől aztán szerelmet vallanék az egyik csajnak(aztán megha ő is belemenne jöhetne talán a szexuális kapcsolat:D) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amcsi92 Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 A nőkre is gondoljatok! Nem kéne egy 8. pont a 7. mintájára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 egyértelmű 7-es!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 A hetes a megfelelő válasz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 heteske Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Tegyük fel hogy van még annyi erőm... akkor még egy utolsó szex. Ha nem, akkor persze búcsúzkodás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amcsi92 Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Köszi! Hát akkor egy sablonos válasz a hetesre, nehogy túl sokat mondjak: szexuális kapcsolatot létesítenék egy férfivel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnat1 Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 hehehhe hátő 7es deh a motoros száguldás is közel áll a vágyaimhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Nos te mivel töltenéd el? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 öngyilkos lennék sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 véginézném a 24 et... van már ilyen topic neeeem? témához: én csak azt tudom hogy nem csak egy napom van. A többin meg nem érdemes rágódni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosad81 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 egy jó szex nem ártana , utána a búcsúzás, bár előtte beszélnék a halállal h. várjon még egy kicsit mert ez így 1 órába nem férne bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.K.Y.L.E.E. Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 először is elmondanm a legjobb haweroknak és elindulnánk valahova mindentől messze... ott zenét haégatnánk, és minden egyes uccsó percet felvennék hogy lásssák az uccsó napom... amit természetesen freestyleal töltöttem aztán mikor már csak perceim lennének hátra elbúcsuznék a haweroktól és az össze régi szerelemtől... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Gondolom elbúcsuznék mindenkitől, aztán ölném azokat akiket utálok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Elverném mindenem és kipróbálnék mindent amit eddig nem tettem! Majd mikor már csak perceim lennének hátra leugranék vmi nagyon magas épületröl be a tömegbe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 elbúcsúznék midenkitől, elmennék még1-et bringázni és böngészném az oldalt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 a 7. de utána elbúcsuznék azoktól akiket szeretek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 lelőném győzikét!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 elbúcsúznék mindenkitől + szexuális kapcsolatot létesítenék egy nőszeméllyel idő hiánya miatt természetesen 1x-re a kettőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 Szerintem ámokfutnék, vagy bankot rabolnék, de lehet, hogy leülnék egy sarokba, s megvárnám azt az egy órát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Én jól betépnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkdepi01 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 vizipipa haverokkal oszt kísz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zile Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Elmennék a számomra legjobban tetsző lányhoz és megcsókolnám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 Én a párommal szeretnék lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 én elbúcsúznék mindenkitől, aztán sírnék meg minden xD közben imádkoznék mindenképpen...ha betegségről lenne szó, akk utolsó kenetet is vennék fel ha meg még maradna időm, akk felkeresném azt a fiút aki már lassan egy éve tetszik, aztán odamennék, röviden vázolnám a helyzetet, majd rem így utolsó pillanatokban nem dobna ki az ajtón, hanem azért boldoggá tenné az utolsó perceimet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Pirateclubboznák Amugy elbucsuznék mindenkitől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts