aggress Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 Én a másodikra szavaztam.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Október 11, 2006 Share Posted Október 11, 2006 Semmi különös... Ha nem tehetek ellene semmit akkor a 7. opció. Mosollyal az arcomon nyuvadjak már meg... meg a partnerem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 Szipinek könyörögnék, hogy adjon egy képet magáról Na jó, nem ám, szerintem búcsúzkodnék. :( De a 7. pont is eléggé tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 20, 2006 Share Posted Október 20, 2006 Sexuális kapcsolatot létesítenék a barátnőmmel és minden muló percemet vele tölteném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 6. Semmi különöset. Ez is olyan lenne, mint a többi óra. Van aki igy gondolkodik...pl én^^ :ermm: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 sziasztok! lehet, hogy elég kiábrándító lesz a válaszom, de én ebbe bele sem merek gondolni.................. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 végülis nagyon rossz lenne! Ha tudnád h egy órád van akkor... lehet h nem csinálnál semmit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Hát, talan a hozzam legközelebb alló emberektől elbucsuznek, es elmondanek olyan dolgokat 1 lanynak, amit addig nem igazan tehettem volna meg. Aztan megkeresnem zsuzsit, es szekszualis kapcsolatot letesitenek vele (is)! Aztan go templom.imadkozni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Megkeresném a legdrágább legigényesebb prostit! Biztos vagy benne? Ez picit durva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 azt hiszem, hogy az akaratomon kívül teljes mértékig pánikba is esnék! és sírnék. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Van aki igy gondolkodik...pl én^^ :ermm: Én is igy válaszoltam!! És olyan nyugotan kimenék a Tiszapartra hogy csak na!! Ülnék és gondolkoznék az elmult életemről!! Engem valahogy nem zavarna az az utolsó 1 óra!! Nem kellene többet csalodnom senkiben sem többet!! Esetleg édesanyámtól elbucsoznék még. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
durato Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 Hetes, a jó időzítés megoldana mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 A régi mániám tankkal végigmenni Románián... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 Ezen még sosem gondolkodtam el! De szerintem ez is olyan lenne csak mint a többi óra! leszámítva a halált ja azt hiszem, hogy az akaratomon kívül teljes mértékig pánikba is esnék! és sírnék. szipi Én is mint egy kisbaba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alliner16 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 öngyilkos lennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabak Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Hallod, te mondassz valamit. Amúgy engem sem zavarna, de a szeretteimet sajnálnám. Aztán hogy odaát mi van...? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 A régi mániám tankkal végigmenni Románián... Tigristankkal? PzKpfw VI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 nyomatnám a diablo2-t neten :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atcsy Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Lenne 1 kérdésem emberek nincs benne a szavazatok közt az én választásom! Én zta csinálnám lopnék egy ferrarit vagy lambot és padlógázzal végigszáguldoznék mindenhol majd ha már fogytán a benya durr neki az elsőfalnak ennyi ki ért velem egyett?? kezeket a magasba ...... :D:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Szex,természetesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 Imádkoznék, és el is búcsúznék mindenkitől akitől tudnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 NEm olvastam végig a fórumot, de a nőkre senki sem gondol? Nők nővel...nyami.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 Megdöngetnék egy csajt és közbe Pirateoznék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caller Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Én megleresném a barátaimat, és elbúcsúznék tőlük, és utána dugnék egy jót!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Haverok, sex. Majd szereznék 1 stukkert én menneék ki az uccára az ellenségeimhez, vagy a sorra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 elmondanám neki h mennyire szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Én tuti, hogy az első az lenne össze hívnám a haverokat egy fergeteges fél órás le részegedésre aztán végezetül sexuális kapcsolatot létesítenék egy gyönyörű nővel. Aztán mondanám a haverjaimnak, hogy minden évben öntözzéék meg legalább egyszer a síromat egyí kis sörrel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 "7. Szexuális kapcsolatot létesítenék egy nőszeméllyel." Eggyel??? 5el egyszerre !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 nem tom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Hááát ezt most így nem nagyon tom megmondani. Egy kicsit kell hogy gondolkozzak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts