muCSAcso Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 én imádkoznék sztem! amúgy lett még 1 szavazati tényező, pontosabban: 7. Szexuális kapcsolatot létesítenék egy nőszeméllyel. csak mert láttam sokan arra szavaznátok, de nem volt, ezert odaraktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Hát ha tutira tudnám hogy jön a halál olyat csinálnék amit az életbe sose mernék hisz akkor már úgy is mindegy..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Submind Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Érdekesek ezek a Nőt erőszakolnék, rabolnék, rombolnék stb... megnyilvánulások:) Csak két kérdésem van: 1. Belegondoltál, hogy másiknak milyen? Ha meghal, azért mert elcseszted az utolsó óráját ha nem akkor meg azért:) 2. És ha mégse halsz meg? Akkor neked milyen lesz utána? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHiZsO Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 2. És ha mégse halsz meg? 41735[/snapback] ezzel a rabolós erőszakolós dologgal én sem értek nagyon egyet, de ezt a lehetőséget már eleve kizárja a kérdés én az utolsó órámat a barátnőmmel tölteném, de nem mondanám el senkinek hogy ez az utolsó órám, mert akkor mindenki nehezebbé tenné azt, de az is lehet hogy magambaroskadnék és egy levélben elbúcsúznék mindenkitől, és az életemtől is amúgy a sex magában nem rosz gondolat, de szerintem elég kevés ember van úgy, hogy amikor megtudja, hogy már csak egy órája van hátra egyből a sex jutna eszébe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 1 jó szex utoljára(erőszak teljesen kizárva) és a motorommal 280-al betonfal. Ámen. RnP. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyly Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Érdekes kérdés és érdekes válaszokat lehet rá adni. Mindenképpen keresnék egy nagyon jó nőt és utánna kocsikáznék egyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Január 15, 2006 Share Posted Január 15, 2006 En megdugnam a halalt foleg ha no!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 2. és 7. kombinációja, azaz gyorsan elbúcsúznék mindenkitől, aztán pedig szexelnék egy jó nővel! De egyelőre még élnék egy jó pár évig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 először elbúcsúznék mindenkitől és utána szexuális kapcsolatot létesítenék egy nőszeméllyel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 én azt hiszem elbucsuznék mindenkitöl. elmondanám minden számomra legfontosabb személynek azokat a dolgokat,amiket eddig szivesen kimondtam volna, de nem mertem!(csak a jokat!!! ) aztán 10 perccel a halál elött lefeküdnék 2 altatoval!ennyi! aztán kitudja!lehet én is belöném magam,kolával ,azt robogoznék 80-nal , vigyorogva a csajokra ,addig,amig le nem fordulok a motorrol ! de embere válogatja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 hmmm, hogy mit csinálnék.... hát nemtom.... de sohasem fogod előre tudni, hogy már csak 1 órád van.... mondta a teknősbéka az M7-es külső sávjában.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 elbúcsúznék mindenkitől, elmennék a templomba, tekernék egy izmos jointot, és végül a 7. pont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 Elbúcsúznék minden gigás embertől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 Én mindet 1xerre csinálnám4 1 kis corso bucsu buli a templomban,ahol persze van natekapcsolat a giághoz közben persze néha kiprobálnék 1-1 csajt is! De az is lehet h minden errömmel azon lennék h 1 orán belül kifejlesszem a klonozást magamank! És akkor ráadásul nem csak 1 corso lenne! wehehehehe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Hmm...Elbucsuznék azoktol akik közel állnak hozzám, aztán szexuális kapcsolat egy jócsajjal és ha még marad időm akkor az uccsó percekben gityóznék egy jót De abban az esetben hogyha tudnám előre hogy rohadtul fog fájni akkor egy-két szem altatót is bevennék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Hát 1 óra sztem kicsit kevés. Én inkább azt mondom el, mit tennék ha már csak 1 napom lenne hátra: 1. kötnék 1db 1.000.000.000 Ft-os életbiztosítást halálom esetére a családom javára :D 2. kosaraznék, rappelnék 1 uccsót a spanokal 3. YOl megruháznék minden tetüt, aki eddig baszakodott velem v. a családommal 4. kiugranék 1 repülőgépből (ejtőrenyővel ) 5. lopnék 1 nagymotort (pl GSX-R1000 v. R1) fel az autópályára és nyélgáááááz..... 6. végül elbúcsúznék a szeretteimtől és a legYObb barátaimtól 6. végül, 1 égő joint-al várnám a halált. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 1. kötnék 1db 1.000.000.000 Ft-os életbiztosítást halálom esetére a családom javára :D az nem sikerülne. épp a múlt héten kérdeztem vkitől, h lehet-e ilyet, és azt mondta, hogy ha biztos a halál, akkor nem. szal ha rákos vagy vagy ilyesmi, és a vizsgálatok alátámasztják, már nem tudsz <_< én valszeg elbúcsúznék mindenkitől, megmondanám a családomnak, h szeretem, imádkoznék, talán a gigán is elbúcsoznék mindenkitől, és talán dvd-znék, mondjuk megnéznék a jóbarátok pár részét de ha nagyon beteg lennék, és mozogni se tudnék, meg gondolkodni se, akkor várnám a halált. DE REMÉLEM AZ AZ 1 ÓRA MÉG MESSZE LESZ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 (Hozzászólás törölve) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 az nem sikerülne. épp a múlt héten kérdeztem vkitől, h lehet-e ilyet, és azt mondta, hogy ha biztos a halál, akkor nem. szal ha rákos vagy vagy ilyesmi, és a vizsgálatok alátámasztják, már nem tudsz <_< Ez elég valószínű, bár én nem oan értelemben értettem ezt a meghalódást h oan beteg vok, mert betegség esetén nem tudják órára pontosan meghatározni előre a halálom időpontját. Hanem csak úgy tom h 1 órám van hátra. Akkor meg baszhatják a biztosítók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Én mindent egyszerre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aradi Gábor Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 jajaja! mindent 1szerre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 Hát 1 óra sztem kicsit kevés. Én inkább azt mondom el, mit tennék ha már csak 1 napom lenne hátra: 1. kötnék 1db 1.000.000.000 Ft-os életbiztosítást halálom esetére a családom javára :D 2. kosaraznék, rappelnék 1 uccsót a spanokal 3. YOl megruháznék minden tetüt, aki eddig baszakodott velem v. a családommal 4. kiugranék 1 repülőgépből (ejtőrenyővel ) 5. lopnék 1 nagymotort (pl GSX-R1000 v. R1) fel az autópályára és nyélgáááááz..... 6. végül elbúcsúznék a szeretteimtől és a legYObb barátaimtól 6. végül, 1 égő joint-al várnám a halált. és akkor buli ez a napirend hogyha eljutsz az utolsóig! mivel 1-2 korábbi pontban könnyen elörehozhatod a nap végét! :D :D :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richeeboy Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 Hát én bedobnék vagy 2 fél Finlandiát, 2-3 lasztit aztán feltekerném a zenét a szobámban, és az erkélyen táncolnék addig, amíg le nem szédülök a hetedikről... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Még utáljára felhúznám az asszonyt, aztán csá!!! Talán, ha még beleférne az időmbe elszipkáznék vagy 2g zöcsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Elég furcsa kérdés de gondolkoztató.De aki az utolsóra szavazott annak teljesen elment az esze(magán vélemény)Én nem is tudom melyiket válasszam még nem szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 én megnéznék egy jó filmet, persze az unalmas részeket átpörgetném, hoyg beleférjek az 1 órába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fs-zsoci Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Ez a Természetesen gigáznék akkora egy s.ggnyalás, hogy már villognak a lámpák... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rönci Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Inkább megölöm magam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 1, 2006 Share Posted Szeptember 1, 2006 Én a 2.-ra szavaztam ,amugy meg tuti összehínám a haverokat és egy baromi nagy party-t csapnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoz Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 Ezen még sosem gondolkodtam el! De szerintem ez is olyan lenne csak mint a többi óra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts