tibiole Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 <_> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 Az első két lehetőség közül választanék mindenképp. Mivel rohadtul nehéz lenne várni a halált, ezért elbúcsúznék mindenkitől és a hátralevő időmben megnéznék egy vicces videót. Mindenesetre a kérdés roppant elgondolkoztatott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 imáDkoznék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 Tibiole, melyik katasztrófa filmet nézted meg?? Amúgy sztem én elbúcsúznék mindenkitől és várnám a halált... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
THX Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 én egy jó filmet megnéznék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 28, 2005 Author Share Posted Augusztus 28, 2005 Úgylátszik megint sok horror filmet néztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 Én szexuális kapcsolatot létesítenék egy nőszeméllyel Ezt a fontos lehetőséget kihagytad a választható eshetőségek közül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 (edited) Ezt a lehetőséget én is hiányolom Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi Módosította November 4, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 Én szintén! . Másrészről én nem várnám a halált, hanem inkább megpróbálnék megmenekülni (bár ez attól is függ, hogy mennyire "végzetes" szituról van szó .... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 ,,elbúcsúznék" a jobb fajta nő nemű egyedektől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richen Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 A búcsúzásnál oda kellet volna irni a piázást is. Annélkül ,hogy búcsúzzak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 igaz, tibiole: nem végeztél alapos munkát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Szeptember 6, 2005 Share Posted Szeptember 6, 2005 elmondanám azoknak, akiket szeretek, hogy sokat jelentenek nekem.de nem várnám a halált. bár tudom, hogy most is rám leselkedik.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Szeptember 7, 2005 Share Posted Szeptember 7, 2005 belőném magam, templomban lennék, búcsuzkodnék, + gyorsan felcsörögnék 1-2 qrvát lehet hogy nem pont ebben a sorrendben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Szeptember 7, 2005 Share Posted Szeptember 7, 2005 Amúgy 1 órában milyen jó vicces filmet tudnál megnézni? lemaradnál a végéről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Szeptember 7, 2005 Share Posted Szeptember 7, 2005 (edited) Ez igaz!!! De ha elakarnék búcsúzni akkor meg elég sokat kéne közlekednem Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi Módosította November 4, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Szeptember 7, 2005 Share Posted Szeptember 7, 2005 Ja igen azt el is felejtettem hogy van pár ellenségem, jönnének velem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Szeptember 7, 2005 Share Posted Szeptember 7, 2005 Senki sem tudhatja, mikor jön érte a Kaszás, így én azon a véleményen vagyok, hogy az Élet MINDEN percét ki kell használni, a jelen pillanatnak kell élni, azt minél jobban ki kell élvezni, elég lesz abban a pillanatban aggódni, amikor már tényleg itt a vég - akkor már úgysem lehet mit tenni ellene, s akkor visszatekintve életünkre elmondhatjuk, hogy megérte minden egyes percét, s hogy jó volt. "Élj úgy, hogyha eljön életed vége, s lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni." /most nem jut eszembe, ki modta ezt / Egyébként a kérdésre válaszolva: 1. Elbúcsúznék, azoktól, akiket szeretek (15 perc) 2. Megnézném a legviccesebb film legviccesebb jeleneteit (20 perc) 3. Feljönnék Gigázni (10 perc) 4. Fennmaradó időmet a három általam választott legszebb csajjal tölteném (15 perc) 5. Ha eljön a Halál, és magával ragad, magammal rántanám azokat, akik valaha is szemetek voltak velem, hogy több ember életét ne keseríthessék meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Szeptember 26, 2005 Share Posted Szeptember 26, 2005 háááát sztem egyik őtök sem tudja beleélni magát a helyzetbe! ne mintha én beletudnám de akkor is Én tuti depressziós lennék a szobám sarkában ülnék és hangosan fejemet csóválva idegbetegként azt mondogatném nem lehet nem lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richen Posted Szeptember 26, 2005 Share Posted Szeptember 26, 2005 Én lehet, hogy szeretkeznék és közben azt kiabálnám, hogy csak még egy órát............. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Szeptember 26, 2005 Share Posted Szeptember 26, 2005 Szerintem addig jó még az ember nem tudja mikor fog meghalni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latkó Posted Szeptember 26, 2005 Share Posted Szeptember 26, 2005 Nézzétek a dolog jó oldalát: nem kellene többet dolgozni menni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Szeptember 26, 2005 Share Posted Szeptember 26, 2005 (edited) Nézzétek a dolog jó oldalát: nem kellene többet dolgozni menni 22315[/snapback] Ez aztán rohadt jó oldal Jólenne, ha kicsit visszavennél ! tibiole Módosította Október 9, 2005 tibiole Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Szeptember 27, 2005 Share Posted Szeptember 27, 2005 "4. Természetesen gigáznák ))" lehet már valaki észrevette nem olvastam végig ám a topicot de ez egy súlyós nyelvhelyességi hiba! Nák Nékolás a nák a többesszám őknek az alakja! ha én csinálnám akkor nék! vagyis természetesen gigáznék! én se figyeltem eddig oda az iylenekre de kezdem megszokni miután már engem is mindenki emiatt piszkál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cefigergo Posted Október 4, 2005 Share Posted Október 4, 2005 Én elbúcsúznék mindenkitől és utánna gigáznék egyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kullancska Posted Október 6, 2005 Share Posted Október 6, 2005 (edited) 1. Ez egyetér a szavazással, ne floodolj feleslegesen! tibiole Módosította Október 9, 2005 tibiole Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coolfox Posted Október 31, 2005 Share Posted Október 31, 2005 szex szex szex sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyFree Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 hát én aszem fognék egy jocsajt wehehe gerincre vágnám majd megtömném az opium pipámat és reccccsssss várnám a halált Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Mindent ami illegális betörnék mindehova megerőszakolnám az összes jó csajt.Megtennék minden olyat amit addig nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Elbúcsúznék mindenkitől és elmennék a hegyre bringázni még egy nagyot! És természetesen saját pályacsúcsot döntenék minden mindegy alapon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts