Ufo001 Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Haverom mesélte 2 srác fogadott hogy hagyományos villanykörtét nem tud a szájába tenni Hát sikerült de kinem jött erre taxiba ültek irány a korház a taxis végig röhögi az utat majd a korházban várakozva kiszedték belőlük jönnek ki a kezelőből hát kit látnak ott ?A taxist szájában egy villanykörtével csak egy jó poenos történet DE NE PRÓBÁLJÁTOK KI!!!! mert IGAZ!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfg01 Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Ez érdekes mert ezt én is ismerem és nem tudom hogy honnan hallottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 ez nagyon nagy XDXDXDXDXDXD megnéztem volna a gyerek fejét,meghogy le e tette az alapfokút :DD :D D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 hátezlol nem próbálomki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts