Mr.T_ Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 (edited) - Ezt inkább őrizzük meg. Kell még a boncoláshoz. - Hívjátok a gondnokot, kell egy felmosórongy. - Fogadd el ezt az áldozatot, ó, Sötétség Nagy Ura ! - Hozd vissza ! Rossz kutya! - Várjatok egy percet! Ha ez a lép, akkor az ott micsoda? - Adja ide azt a ... izéé...öööö.... dolgot! - Ó nem! Elvesztettem a Rolexemet! - Hoppá! Hé, volt már, aki túlélt ebből 500 köbcentit? - A francba, megint kiment a lámpa... - Tudjátok nagy pénz van a vesében. Ide nézzetek ennek a fickónak KETTŐ is van! - Akkor tényleg válni akarsz? Ezeken annyit szakadtam Módosította Március 12, 2009 Armin Fan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Ezek készek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hargi Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Hát igen ezeket nem szívesen hallgatnám szerencsére az én műtétemen nem voltak ilyenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 - Fogadd el ezt az áldozatot, ó, Sötétség Nagy Ura ! A szektás doktorbácsi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Jujj :! Rossz kutya ! Hozd vissza az a legjobb ....gratz és thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 - Hozd vissza ! Rossz kutya! az naon nemkéne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danner Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 ezt most találtam ki: Dolgok, amiket nem szeretnél látni műtéted alatt: Az egyik monitoron Windows képernyőkímélőt... Egyébként nagyon jók!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Durvák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasper Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 ezek nagyon nagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasper Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 de még ezek is lehetnek : hoppá elfelejtettem kezet mosni ez meg mi??? hozza a láncfűrészt, ez kemény menet lesz tartson ki ,lemegyünk ebédelni :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts