feher-farkas Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Nem ritka a férfiak és a nők közt sem, hogy valamilyen névvel illetik testük legforróbb, legerotikusabb részeit, amely egyfajta játékosságot is kölcsönöz az ágyba. Az enyém neve Lompos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 az enyimnek K.O.bászka xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Először is nem "nemek" hanem "nevek". Másrészt aki nevet ad a nemi szervének, arról tudományosan megállapított tény, hogy hajlamos a skizofréniára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted Január 1, 2009 Author Share Posted Január 1, 2009 Elnézést, elírtam a címet. A skizofrénia alatt pedig attól függ, hogy mit értettél, ugyanis a közhelyes tévedések elkerülése végett a betegség egyáltalán nem azonos a filmekből ismert többszemélyiségű betegekhez. A skizofrénia az, mikor a beteg nem képes rendbe tenni gondolatait, érzelmet, így azokat összevisszaság jellemzi, és nem azonos azzal, hogy a testén belül megnevezne egy másik, értelmes lelket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Oké... Inkább ne menjünk bele ilyenekbe. Lényeg, hogy kicsit furcsállom, ha valaki elnevezi a farkát... Ennyi erővel a bal kezem középső ujjának (sőt mind a 20 ujjamnak) is adhatnék nevet. Na mindegy, ti tudjátok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted Január 1, 2009 Author Share Posted Január 1, 2009 Nem is komolyságból. Ezeket a dolgokat egyáltalán nem kell komolyan venni. Szolid hülyeségből csupán, de vannak ilyenek. És nem hiszem, hogy most nem normális vagyok, mert elnevezem a farkam, mert nem magamnak neveztem el, nem is egyedül, hanem a Párommal szoktunk jót nevetni ezen. Van például egy barátom, aki sokszor keménykedik a farka nevével, főleg társaságban, miszerint neve miatt az ő fütyköse a legnépszerűbb. Nem is lenne olyan nagy baj ez, csak azért szánalom, mert a fiú, mindenki tudja, hogy még csont szűz, és ezért a keménykedése fordítva sül el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Csíí, nem vettem, csak még mindig furcsállom, de persze szexben biztos jó dolog az ilyen névadás Szal ne vegyé magadra semmit amit mondtam, nem leszóltalak, csak furcsáltam, hogy minek nevet adni neki, de a fent említett dolog miatt valóban "jó ötlet" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Először is nem "nemek" hanem "nevek". Másrészt aki nevet ad a nemi szervének, arról tudományosan megállapított tény, hogy hajlamos a skizofréniára. főleg ha túl sokat beszél hozzá / illetve foglalkozik vele :D visszatérve..noname Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Én asszem nem vok skizofrén.. De a neve: Őrmester Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Volt barátnőm századosnak nevezte. Én simán elintéztem az ő kincsét "Hmmmm"-nek (nekem nem jutott eszembe a saját farkamat elnevezni...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Szerintem sem, de vicces, és az a lényeg az enyémnek még nincs neve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Az egyik haverom azt hiszem úgy nevezte hogy fúrótorony Egyébként szerintem meg beteges egy dolog te tényleg vicces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bali110 Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Régen a farkam neve Balhé volt. Ha ideges voltam kivertem a balhét. Mostmár Negro. A torok kéményseprője :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Kérdésre válaszolva sehogyan nem nevezem, vagy neveztem! De ez a negrós balhés haláli! :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
editke08 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 én a páromét sütinek hívom:-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts