Kiskrapek90 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Hali! Ha jóllátom Audi-s topic még nincs! Úgyhogy indítok egyet, mivel ez a kedvenc autómárkám! Kérnék szépen véleményeket, tapasztalatokat, képeket...egyszóval bármit ami Audi!! Ha valaki tud magyar Audi-s fórum linket, azt nagyon megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Na, az Audi. Egy szó van rá: IMÁDOM! Nemsokára meg is lesz az A4-esünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Hali! Nekem nincs semmi bajom az uadival, de nem is favorizálom őket. Tegnap olvastam az Auto Bildben a történelmét az Audi auto union-nak, érdekes volt! Azért vannak kedvenceim: 100-as coupé 100 Avant Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 A 100-as avantodnak, kicsit Corvette-s kinézete van!! :S Vagy csak nálam??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Neem nálam is, azért van mert az igénytelen netcarshow-osok nem szeretik ha igy kiteszük fórumra... de már átjavitottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Sport Quattro RS2 A klasszikusokból ezek tetszetősek számomra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Sport quattro-nak nemjó a képe, asszem erre gondoltál: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Jah igen, köszi, hogy betettél egy másik képet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts