Swarm Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Ami most nagyon megfogott, az az 500 days of Summer.Kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
takuma Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 1. Ház a tónál 2. Két hét múlva örökké 3. Otthonom Idaho 4. Séta a múltba 5. Elizabethtown Ezek a favoritok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 nem vagyok a romantikus műfaj kedvelője, de A forrás druván megfogott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kancsal Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 változó, főleg, h a műfajt sem kedvelem, de frissen újranézve a Szenvedélyek viharában lenne az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocem Posted Január 1, 2010 Share Posted Január 1, 2010 változó, főleg, h a műfajt sem kedvelem, de frissen újranézve a Szenvedélyek viharában lenne az. Ház a tónál Angyalok városa 7 élet A szív hídjai Szenvedélyek viharában Kicsit fura lesz nektek de a" Forest Gump" is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba37sch Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Szerintem a legromantikusabb film amit eddig láttam az a Szerelmünk lapjai. Persze az Alkonyat is csupa romantika. -Egyetértek.én is igy vagyok vele. -Az Alkonyatot pedig mostanság tervezzük megnézni,remélem bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buffoon Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Had dobok be a köztudatba, pár filmet. Hisz olyan sok jó romantikus film van, persze csak azoknak, akik kedvelik a műfajt. - Aludj csak én álmodom - Dave - Zöldkártya - Szeress, ha tudsz! Ezek mind mind mesterművek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Ház a tónál nekem az egyik kedvencem és szerintem a legjobb romantikus filmek közé sorolható...de a Titanic is nagyon ott van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
timy_23 Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Kedvenc műfajom, sok kedvenc van, drámával és vígjátékkal fűszerezve egyaránt, csak egy párat : Szenvedélyek viharában Éjjel a parton 27 idegen igen Nász-ajánlat Dirty dancing Alkonyat Ház a tónál Ízlések és pofonok Utolsó mohikán Philadelphia stb stb Rengeteg van, s van is mi nem kifejezetten romantikusra van kiírva azért akad benne Van egy pár mit még nem láttam s itt van a kedvencek között, azokat feltétlenül meglesem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona00 Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 - Büszkeség és Balítélet (új, rövid változat; a nem könyvhűséget, most mellőzzük) hát mondjuk a hosszú verzió is ide való - Édesek és Mostohák (Julia Roberts-es verzió; az egyetlen amin sírtam valaha is) - Séta a múltba (ezen csak majdnem sírtam) - Kate és Leopold - Jane Eyre (csak a hosszú) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Nem nagyon szeretem ugyan a romantikus filmeket, de az Igazából Szerelem mégis az egyik (ha nem A) kedvenc filmem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea_511 Posted Január 15, 2010 Share Posted Január 15, 2010 Alkonyat 1-2 Titanik Vágy és vezeklés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Január 15, 2010 Share Posted Január 15, 2010 Közelebb, Lora, Facérok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts