cyp Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 nah pont ilyet kerestem most, köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi the master Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 7. Ezután jön a munk oroszlán része, a Liquify Filterrel való munka, gyorsan a CTRL+SHIFT+X kombinációval lehet előhozni amúgy meg Filter -> Liquify. Alapbeállításon használható, viszont ha részeletesebb lángokat akarsz csinálni akkor majd a méreten állítanod kell. (Ha a cs2-nél korábbi photoshopot használsz készülj fel arra, hogy lesznek hibák a lángokban, ezeket kézzel kell kijavítani, lehetőleg még a színezés elött) Helo köszi de én nem értem itt mit kéne csinálni mert alappbeállításon ok ot nyomok akor nem történik semmi ha ott próbálok valamit nyomni a szövegre csak elmosódik hogy kell megcsinálni?(cs2 9.0) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonneillon Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 akkor elárulom a Liquify filter hatalmas titkát... a szöveg elmosásával tudod létrehozni a lángokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi the master Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Lécci segítsetek!!Kezdő Photoshopos vok!!Cs2esem van!!!Hogy lehet hátteret állítani??!!! Thx előre is!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 simán kitöltöd a lapot olyan színnel, amilyet háttérnek szeretnél, de ha új lapot kérsz, akkor alul kérdezi, hogy valamilyen színű legyen a lap, vagy átlátszó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 Köszi szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebhelyesarcú TM Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Nekem nem megy a 7. lépés!Bejön a cseppfolyósítás de nekem amúgy is csak ilyen kockás a kép(mint a sakktábla) meg másrészt nekem csak torzítja és nem lángokat csinál :S PLS HELP Már a 9. lépésnél vok és az a baj h a jobb alsó sarokba a normal-nál nekem nincs (képernyő vagy szinoníma vagy vmi(magyar ps-em van)) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3cHo Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Hát ez brutálisan király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonneillon Posted Január 27, 2008 Author Share Posted Január 27, 2008 Nekem nem megy a 7. lépés!Bejön a cseppfolyósítás de nekem amúgy is csak ilyen kockás a kép(mint a sakktábla) meg másrészt nekem csak torzítja és nem lángokat csinál :S PLS HELP Már a 9. lépésnél vok és az a baj h a jobb alsó sarokba a normal-nál nekem nincs (képernyő vagy szinoníma vagy vmi(magyar ps-em van)) 2 dolog jöhet szóba: kihagytál egy layer egyesítést vagy rossz layeren álltál amikor megnyitottad a Liquifíy ablakot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 CSA ez cs3al műxik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonneillon Posted Március 18, 2008 Author Share Posted Március 18, 2008 kipróbálod és megtudod.... amúgy igen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 layer választó menüben találsz 1 olyat, hogy Opacity, nah ez hol van? vki pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 akkor keresd meg szépen a layer palettát... épphogy csak a szemedet nem szúrja ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Köszi szépen, én is kipróbálom! Tüzelni fognak azok a betük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 wow ezt majd énis kipróbállom! thx! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BacK12343 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 sziasztok!! nagyon jóó a leírás köszi annyiban pontosítanék h: ". Töltsd ki feketével, majd fehérrel írjál valamilyen szöveget, ez elhelyezésre ügyelj, az alsó harmad felső részén legyen olyan sacc/kb alapon, és csinálj erről a layerről egy másolatot, hogy menet közben ne zavarjon a szem segítségével ki tudod kapcsolni. 3. Miután ezekkel megvagy, olvaszd össze a két layer a CTRL+E billentyű kombinációval 4. Ez után forgasd el a képet, Image -> Rotate Canvas -> 90° CCW"<---- itt miután lemásoltad a szöveg layert az eyiket a háttérbe olvaszd be (csak a kezdők miatt én azt hittem h a kettő szöveg részt kell összeolvasztani, de rájöttem ), és amikor lágokat szinezed akkor 1. az egyiket utána a másikat szinezed és csak utána jön a kettő együtt!!! azoknak akinek magyar a photoshop-ja a beállításoknál átlehet állítani sok sikert!!! Nekem is magyar de van egy hordozhatóm és az angol (am nekem nem lehet nyelvet állítani mer spec. magyarosításom van :D ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony the Scarface Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Am én régebben még googléba is néztem ilyen tutorokat h:lángoló betűk, és egyszer kiadott vmi Ps fórumon ahol volt erről egy vidi, de ne kérjétek h adjak linket mert nem tudok utána nézni (nincs időm), nézegessétek a googlebe az ilyesmi kulcsszavakat amit írtam és hátha! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomsonnn Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 Nemértem a 11. pontot :'((( Valaki le tudná nekem írni vagy illusztrálni mit kéne csinálnom annál a gradient toolnál?? Nagyon kéééreeem!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarceeKa Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 ez nagyon jó a 9. pontig eljutottam és kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Egybeolvasztás: kijelölöd a layereket és layer menü, merge layers Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarceeKa Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Csak nekem az a baj hogy magyar (Igaz szótárba lefordítottam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spice Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Köszi, kurva zsir. Csak az kár h a 9. lépésig jutottam én is :/. Nekem is magyar és cs2-es . valaki mondja már meg hogy a legördülő listában a normárrol mire rakjam mert olyasmit nem találok h képernyő (Screen). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 javasolnék egy angol photoshopot beszerzésre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandzsa Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Én ezt a rész nem értem: majd Copy/Paste mozdulat, hogy a kiválasztott rész 1 új layerként jelenjen meg. Kijelölöm az egészet de azt a copy/paste-t nem nagyon értem :S Próbáltam már CTRl+c meg Ctrl+v-t de nem ment valaki segítsen plz (Privát üzibe) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 valaki segítsen plz (Privát üzibe) seggedet ne nyaljuk ki? <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandzsa Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Ilyenkor mibajod van amikor ilyeneket írsz? Ha téged zavar amit írok akkor ne válaszolj Ha megkérhetnélek Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 csak annyi a bajom, hogy nem elég, hogy lusta vagy a photoshopot tanulmányozni, és próbálkozni, inkább ide írkálsz, hogy ezt meg ezt hogy kell... ez még annyira nem is szúrja a szemem, mert a téma azért van, hogy segítsünk... de hogy még pm-ben küldjük el neked a dolgokat... hááát... miért mi járjunk utána a te dolgodnak? pusztán ezen akadtam ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Nah nesze akinek nem megy annak itt van ez katt a a linkre és tölti is lefele a vidit ha viszont onnan sem menne akkor... VID: http://fotosokvilaga.hu/forum/viewtopic.php?p=16915 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandzsa Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Nyugi van. Ilyenen kiakadsz? Gondolom akkormeg azokon a dolgokon amiken kikéne azokon nem szoktál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj igi Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Ez melyik menűpont a magyar photoshopban itt elakadtam? Filter -> Stylize -> Wind Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts