spdeluxe Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Hááát ez nem semmi topic. Néhány hasznos dolog van benne bizony ,nem hiába kiemeltek tagok azok a kiemelt tagok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Kellene egy nap amikor mindenki benézhet mi van ott . Mondjuk karácsony vagy április 1.-je Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 Jaj, engem is már rég furdal a kíváncsiság. Ha lefizetem valamelyik Uploader-t, vagy Elite-t, vagy ViP-t, akkor ugye megmondja nekem mi jó lapul ott? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
12456 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 na én hiába gyakoroltam az ivást nem sikerult egyről a kettőre jutni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Az olyan mint az 54 es körzet titokzatos és csak a kiválasztotak kerülhetnek be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Fogalmam sincs, hogy mi az a topik ami a kérdés címében van. Így azt se tudom megmondani, hogy mi van ott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixpounder Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Backinblack rajt volt a listán ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 .Bejutás meg nem valami egyszerü dolog az is biztos . csak pénzt kell adni aztán már mehetsz is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Miért kell bődületes marhaságokat írni? Hátha még azt tudnátok, hogy mi van az egyébként minden szem elől rejtett staff-részben?!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Úgyse mondják meg, hogy igazán mi van ott, lehet ha be tudnál nézni nagy csalódás érne, és felsóhajtanál: ja, csak ennyi? Egyébként igen, a pénz itt is megoldja a problémákat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Szerintem ott... Ha realisztikusan nézzük, kisebb ötletek vannak hogy mivel lehetne jobbá tenni a fórumot, ezt elég vaskosan kitárgyalva, talán egy 'ban log, warn log', meg ilyesmik, de ha eltérünk a valóságtól, külön Gumiszoba irányító panel, a világ összes SMS webének jelszava, és Rapidshare account, ami mindig megkap valaki egy hónapban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Hát ha ti azt tudnátok. ... . Én már voltam oda bejáratos, csak hát kiszavaztak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Szerintem meg csak azért hozták létre, hogy azt mondhassák a jónépnek: "Hehe, nekünk van egy fórumunk, amibe csak a kiválasztottak nézhetnek be. BESZÍVTÁTOK!" És egyszer majd, mikor eljön a végítélet napja, és minden pirateclub-osat levadásznak, csak a kiválasztottak úszhatják meg az egészet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 A pénznek közel sincs semmi köze a Privately Owned fórumrészhez.. Ha lefizetsz valakit, nyugodt lehetsz, hogy az érintettek le lesznek fokozva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 amugy nemugy értettem a pénzt h lefizetsz vkit hanem hogy a pirateclubnak adsz egy párezer forintot akkor ugye donator leszel, aztán már mehetsz is oda be ... vagy a donator nemis mehet be??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 A Donatornak más kiváltságai vannak, Ő a Privately Ownedbe nem kap belépési jogot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 ja vágom... akkor tévedtem, én mindig tévedek de nembajsdhjvc 7t86786d6rnd7du6rdn 75 nd7 zdn5 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy_ Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 el nem tudom képzelni mivan ottan furdal a kiváncsiság biztos az 5ös lottó e heti nyerőszámjait vitatják meg ottan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 vagy őssejt kutatás szerk: ha adok piratnak 100ropi-t akkor beengedtek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonym101 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Az olyan mint az 54 es körzet titokzatos és csak a kiválasztotak kerülhetnek be az nem area 54 hnem area 51 sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu14 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Szerintem ott olyanokról beszélnek amit nem akarnak hogy bárki lásson mert ugye az összes többihez csupán egy reg kell és látod. Pl.: képeket raknak fel egymásról a "szégyellősebbek" , ez ugyan van powerbe is csak ugye ott illetéktelen kezekbe is kerülhet. Aki már bekerül ebbe a privately owned -be ott már azér mindenki ismeri egymást, biztos több mindent elmondanak, személyesebb dolgokat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salla Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Szerintem inkább egy gumiszoba-másolat, a moderátoroknak van külön "Bannold az előtted szólót", és "Bannold az előtted szólót képekkel" témája, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Salla, ez inkább a moderátori szekcióban van, ahogy Neit is írta: Hátha még azt tudnátok, hogy mi van az egyébként minden szem elől rejtett staff-részben?!? Itt van egy random szám generátor, és ha unatkoznak a moderátorok, akkor rákattintanak, és ez kidob egy számot, ami a regisztrált userek azonosítószámuk, és a hozzá tartozó usert bannoljuk!!! Ez hasonló mint a lottó: "Bármikor bejöhet!!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts