$cArFaCe Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Bemutató terembe kétségbe esve nézem azokat a gyönyörű képeket PROFI effektekkel.Effektek maguktól jönnek v általába tanulják tutorialokból??Kezdő vagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Melyik képekre gondolsz? Egyébként a prok nem használnak tutorialokat meg ezeket a kiegészítő programokat. Én se. Ha megcsinálnék egy képet tutoriallal meg vmilyen segéd programmal akkor nemn tudnám azt mondani hogy igen ezt én csináltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 az effektek úgy néznek ki, hogy le kell ülni a ps elé, és nyomkodni. ha valam szép, használható dolgot csinálsz akár véletlenül, akár szándékosan, az már siker ezeket pedig később már konkrét célokra fel lehet használni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Kösz, enisz "kielégítette" a kérdésem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 örülök, hogy segíthettem, a lényege az egésznek annyi, hogy időt kell rá fordítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts