vassadi Posted Január 6, 2009 Author Share Posted Január 6, 2009 lacey, ezek valóban nem hivatalos átigazolások, úgyhogy tényleg jobb lett volna ha hírekként írod. Ha kérhetleg szerkeszd a hsz-t. Kösz. Egyébként ami hivatalos, és az utóbbi napok szerintem legnagyobb átigazolása (Ivica Olic nem számít, ő csak nyáron vált csapatot) az az, hogy Jermaine Defoe fél év után visszatér a Tottenhamhez. Amúgy a transfermarkt.co.uk-t szoktam nézni, ha átigazolásokról van szó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Ezek Hírek-Pletykák! Már bocs, de én szerintem ebben az is benne van hogy "pletykák". ..vagy már módosítva lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Már javítottam ,bocsi a pontatlanságomért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 7, 2009 Author Share Posted Január 7, 2009 Én is javítom a hsz.-t. Egyébként ahogy elnéztem, a mai napon nem történt semmi említésre méltó átigazolás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Hivatalos: 2009/01/08: Ritchie De Laet (Stoke) ---> Man Utd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Na és méghogy nem vásárol be a MU Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 10, 2009 Author Share Posted Január 10, 2009 Én is MU-fan vagyok, és természetesen örülök neki, hogy jönnek új játékosok januárban is, még akkor is, ha csak tehetséges játékosok, és nem ismert nevek... Azért még mindig több, mint amit jónéhány nagycsapat csinál (csak pletykák vannak, de még nem léptek semmit) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Hivatalos Sebastián Abreu River Plate Real Sociedad Dennis Rommedahl Ajax NEC Craig Bellamy West Ham Man City Edinho Internacional Lecce Zé Roberto II Schalke 04 Flamengo Dani Castellano Mallorca Alaves Makukula Benfica Bolton P. Osvaldo Fiorentina Bologna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Nigel De Jong Hamburg -> Manchester City Hivatalos elméletileg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Carlo Cudicini > Tottenham Hotspur Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Nsereko > West Ham Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 27, 2009 Author Share Posted Január 27, 2009 Lőw Zsolt két és fél évre a német másodosztályú, jelenleg feljutó helyen álló Mainz-hoz szerződött, Németh Krisztián pedig egy hónapig kölcsönben az angol másodosztályú bajnokság 15. helyezett csapatánál, a Blackpool-ban szerepel. A csapat ebben az időszakban 6 meccset játszik, így Krisztián valószínűleg játéklehetőséghez fog jutni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Németh Krisztiánnak szerintem nagyon jót fog tenni ez a kölcsönadás . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 29, 2009 Author Share Posted Január 29, 2009 Németh Krisztiánnak szerintem nagyon jót fog tenni ez a kölcsönadás . Hát nem igazán jött jól neki: a hatvanvalahányadik percben beállt, és nem sokkal később eltört az arccsontja, lehet, hogy műteni is kell majd. Pff... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Hát erre nem számítottam ... Asszem , hogy pénteken műtik , és 6 hétig nem lesz bevethető ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 El-Hadji Diouf Sunderland>Blackburn Rovers (2.112.000 £) Kevin Nolan Bolton>Newcastle United (4.320.000 £) Savio Brescia Calcio>West Ham United (6.499.200 £) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Diouf-t , és Nolan-t is szinte 'fillérekért' sikerült megszerezni ! Jó igazolások ! Még nem láttam , hogy írtátok volna , de Nigel de Jong a Man City fuballistája lett 18.720 € fejében ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Giles Barnes Derby>Fulham Julien Faubert West Ham United>Real Madrid(kölcsönben) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Szegény Krisztián! Sajnálom, hisz most bizonyíthatott volna a Blackoolban.. Remélem a pályafutása későbbi szakaszában nem fogják így hátráltatni a sérülések. Mindenesetre minél hamarbbi felépülést kívánok neki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Huszti Szabolcs --> Zenit sztem nem kellett volna elmennie egy olyan bajnokságba, ami nincs a figyelem középpontjába..merthát az orosz az nincs, akárhogy is nézzük...mert az oké, hogy UEFA kupa, de ennél több nem lesz... Hamburggal jobban járt volna, de gondolom nem voltak meg az anyagiak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Huszti Szabolcs --> Zenit sztem nem kellett volna elmennie egy olyan bajnokságba, ami nincs a figyelem középpontjába..merthát az orosz az nincs, akárhogy is nézzük...mert az oké, hogy UEFA kupa, de ennél több nem lesz... Hamburggal jobban járt volna, de gondolom nem voltak meg az anyagiak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 pedig pár napja még úgy volt hogy a Hamburgba megy ... hát végül is ő tudja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Ricardo Quaresma > Chelsea(kölcsön) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Ha az olaszoknál nem tudott alkotni, akkor a favágó angol védők között még annyira nem fog tudni Reméljük rámcáfol és hátán viszi új csapatát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Én is nagyon remélem , hogy összeszedi magát , és majd az Interhez visszatérve elkezdi megtéríteni a 18 millát ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandx Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Robbie Keane Liverpool -> Tottenham Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Timoscsuk Zenit>Bayern München(14 millió euró,nyártól) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Robbie Keane Liverpool -> Tottenham Nyáron ment a pukliba és már vissza is megy a Spursbe ? érdekes Ben-Haim > Sunderland O. Dacourt > Fulham(kölcsön) I. Maaroufi > Vicenza Jo > Everton Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Igen azon én is csodálkozom , hogy ilyen hamar otthagyta Liverpoolt , de ez van ... Különösebben nem izgat ! Egyébként 16 milla € -ért írt alá a Spurshoz ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Ha az olaszoknál nem tudott alkotni, akkor a kiváló angol védők között még annyira nem fog tudni Reméljük rámcáfol és hátán viszi új csapatát. jah Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts