vassadi Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 (edited) Átigazolások - Nyári átigazolási időszak 2009. Magyar átigazolásos oldalak:www.atigazolasok.gportal.hu www.futballatigazolasok.gportal.hu Külföldi átigazolásos oldal - Transfermarkt (a nyári átigazolási rendszer még nem aktív): www.transfermarkt.co.uk Módosította Július 30, 2009 vassadi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Hozzátenném valószínű hogy: Lassana Diarra Portsmouth -> Real Madrid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Hildebrand a Hoffenheimbe ? Nem is hallottam. Ez aztán a meglepetés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 én hildebrand-ot tudtam . lassana diarráról fogalmam nem volt úgy néz ki a real veszi meg a diarrákat sorba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Kösz a figyelmeztetést Juninho, Lassana Diarra Real-ba szerződéséről én is olvastam, de kiment a fejemből. Mégegyszer kösz és továbbra is várom az átigazolásokkal kapcsolatos híreket mindenkitől. úgy néz ki a real veszi meg a diarrákat sorba Ehhez még annyit, hogy a Bordeaux-nak is van egy Diarra nevű játékosa (Alou Diarra). Ráadásul nem is rossz játékos, ő szerezte meg a vezetést a Chelsea elleni BL-csoportmeccsen a francia csapatnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Nincsmit Sadi,amugy nem értem a Hoffenheim-et...pont Hildrebrandot kellett megvennie...Nem 1 nagy kapus.. SZTEM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Ashley Young -> Real Madrid kérdőjeles, de nem lehetetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Tényleg nem egy nagy kapus, ezt elég szépen bizonyította a Valenciában. Egyébként szerintem egy ilyen csapatot, mint a Hoffenheim a Hildebrandhoz hasonló játékosok leigazolása "fel fog emészteni". Egyébként meg a játékost sem egészen értem hogy miért pont a Hoffenheimhez igazol... Ashley Young szerintem nem fog a Real Madrid-hoz igazolni, őszintén szólva szerintem nem egy Real-szintű játékos. Meg szerintem ha meg is akarnák szerezni, az Aston Villa edzője (most hirtelen nem jut eszembe a neve ) mindent megtenne, hogy maradásra bírja. Én azt hallottam/olvastam legújabban a Real-lal kapcsolatban, hogy Juande Ramos a Tottenham védekező középpályását, Didier Zokorát akarja leigazolni, meg hogy a Real szeretné, ha nyártól Arséne Wenger lenne az edző. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Hildebrand a Stuttgartba jól védett, jobb kapus mint Haas vagy Özcan. a Villa edzője Martin O'neil paróka meg ne legyen a Real edzője mert megint szétbarmolna 1 jó csapatot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Szerintem Wenger nem fog jönni. Nem hagyja ott fiait, hozzá nőttek már. Ha elmenne, akkor az egész Arsenal romokba zuhanna, mert ezek a játékosok szinte miatta játszanak. Másik pedig, hogy simán lehet szerződéshosszabbítás, de azt tudni kell, hogy Calderonnak sürgősen dobnia kell valami nagy nevet a listára, mert 2010-ben elég nagy riválisa lesz Perez Lassana Diarra - Real Madrid HIVATALOS! 20 millió euróért, évi 4 millió eurós fizetéssel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 20 millió euró, az azért nem semmi egy ilyen játékosért! Majdd meglátjuk mennyire tudja törleszteni ezt az árát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Parejo (kölcsönben QPR) - vissza a Real Madridba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Nincsmit Sadi,amugy nem értem a Hoffenheim-et...pont Hildrebrandot kellett megvennie...Nem 1 nagy kapus.. SZTEM! Hát szerintem meg jól véd a srác. Aki Bundesliga rekordot tart, (884 percig nem kapott gólt a 2003/2004-es szezonban) az nem lehet nagyon béna. Amúgy jó ötlet volt ez a topic vassadi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 azért sztem lassana diarraért elég sok az a 20 millió.hildebrand sztem nem olyan rossz kapus asszem a barca ellen védett tavaly király-kupa elődöntőn és ha ő nincs akkor kikaptak volna simán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Brian Howard: Barnsley-Sheffield United Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Még 1 segítség: Thiago Silva Fluminense -> AC Milan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Az AS értesülései szerint a Real Madrid a vártnál jobb gazdasági feltételeket ért el Diarra leigazolásakor: a 22 milliós vételárat 19 millió + 3 millió opcióra csökkentették; a játékos lemondott az őt megillető 15%-ról az átigazolás összegéből; valamint Diarra "mindösszesen" nettó 2,5 millió eurót fog keresni évente. És remélem nem jön Wenger mert úgy látom hogy Ramos-al szép lassan elindul az a szekér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Hát szerintem meg jól véd a srác. Aki Bundesliga rekordot tart, (884 percig nem kapott gólt a 2003/2004-es szezonban) az nem lehet nagyon béna. Amúgy jó ötlet volt ez a topic vassadi! Azért nem elég egy jó kapus, kell egy védelem is, hogy valaki ne kapjon gólt... Ha Cech-et berakjuk a REAC kapujába, és ellenfélnek meghívjuk a Real Madridot, akkor hiába a világ legjobb kapusa valaki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 Én is hallottam arról, hogy Thiago Silva a Milan-ba tart, de sem a transfermarkt.co.uk-n, sem a csapat hivatalos oldalán nincs szó arról, hogy a játékos a Milan-ba szerződött. Én azt mondom várjunk még ezzel egy kicsit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Új hír! David Villa --> FC Barcelona ???A katalán klub vezetői, David Villát szeretnék mindenképpen leigazolni, ám a Valencia igen borsos árat kér csapata egyik legjobbjáért. A Barcelona a héten már ajánlatot is tett a támadóért, melyben 35 millió eurót kínáltak érte. Ez azonban mégsem volt elég, mivel a Valencia legalább 40 millióért cserébe engedné el válogatott csatárát. A spanyol Marca információi szerint, nemcsak igazolási szándék áll a Villa - ügy mögött, hanem a katalánok ezzel a lépéssel akarnak nyomást gyakorolni saját játékosukra, a kameruni Samuel Etoo-ra, aki eddig még nem írta alá, a jelenleg 2010-ig szóló szerződésének meghosszabbítását. A nyári Európa - bajnokság gólkirályáért több nagy klub is versenyben van. Mégis érdekes, hogy az idei szezon előtt a Real Madrid is soraiban akarta tudni a remek gólvágót, de az akkori, 40 millió eurós ajánlatot nem fogadták el Villa főnökei. Most pedig még kevesebbet akarnak fizetni érte, és a Valenciának kell az árat felfelé tolni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 A két ünnep között nem leszek itthon, úgyhogy az átigazolások listája és a hírek legközelebbi frissítése január 4. és 5. környékén várható (ezt a téma címébe is kiírtam). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Hildebrand nem rossz kapus, talán újra formába lendül, miután visszatért hazájába. Az a 884 perc pedig bármilyen jó védelem mellett fogyelemreméltó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Adem Ljajic, Zoran Tosic (Partizan Belgrade) --> Manchester United Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Érdekesek a Manchesteri igazolások ,mert Ferguson azt mondta ,hogy senkit se fog igazolni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 2, 2009 Author Share Posted Január 2, 2009 Visszajöttem, mostantól megint frissítve lesz a témaindító hsz. átigazolásokkal és hírekkel. Ui.: Jó lenne ha most már leszállnánk Hildebrandról, és nem jönne több vele kapcsolatos hsz., komolyan mondom, nyitok egy olyan témát, ahol arról lehet szavazni, hogy Hildebrand jó vagy rossz kapus-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Hivatalos hogy Wayne Bridge a Man. citybe igazolt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Veszi a "sztárokat" a City Állítólag Samu Eto'o pályafutása végéig tartó szerződést kapott. Ha elfogadja, akkor ő lehet a Barcelone legjobban kereső alkalmazottja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 3, 2009 Author Share Posted Január 3, 2009 Hivatalos: Ivica Olic nyártól a Bayern München játékosa. Jelenlegi csapata, a Hamburg nem tud és nem is akar versenyezni a bajorok ajánlatával (4,5 millió eurós éves fizetés), így nyáron, miután a szerződése lejár, a horvát válogatott csatár csatlakozik a Bayern-hez. Ennek következtében egyébként az is szinte biztosra vehető, hogy Lukas Podolski távozik a csapattól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Ezek Hírek-Pletykák! Sebastian Dubarbier-> Lazio Sébastien Grax-> Auxerre Roque Santa Cruz->Manchester City Scott Parker->Manchester City Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Remélem tudod hogy ezek csak pletykák. (mert úgy írtad mintha hivatalos lenne) Hai itt fel lesz tüntetve akkor hivatalos: http://www.goal.com/en/Transfertzone.aspx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts