Vulpin Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Már a reggeliben van,és lehet látni rajta,hogy nagyon fáradt. http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/peller090116/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 én azt jelöltem hogy tetszik és hogy jo müsorvezetö. nekem nagyon bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 Nekem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Jó csaj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Nagyon jó a csaj és a műsort is jól vezeti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Nem tetszik ! Sem Ö sem a müsora,abszolút csölátásúak müsora. Igazi "csúzliszája" van,a stilusa pedig olyan Valkó Eszter:izeg mozog,megállásnélkül csak a hülyeséget hajtja,ezért fizetik.GRAT! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 én azt jelöltem hogy tetszik és hogy jo müsorvezetö. nekem nagyon bejön Ugyanez Amúgy megy még a műsor? Délután volt ha jól tudom, és délután nem nagyon szoktam tv-t nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Nem tetszik ! Sem Ö sem a müsora,abszolút csölátásúak müsora. Igazi "csúzliszája" van,a stilusa pedig olyan Valkó Eszter:izeg mozog,megállásnélkül csak a hülyeséget hajtja,ezért fizetik.GRAT! Nekem sem a kedvencem,hasonlóan vélekedem én is..olyan..szájbaveremmeridegesíthamegszólal - stílusa van...fujfuj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Nem tetszik.... idegesítő.Népbutításra viszont pont megfelelő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 egy patront megérne... és műsorvezetőnek sem rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Mint csaj sem jön be és a műsora se valami nagy cucc bleee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Hali ! A műsor a szokásos etetős kategória , a csaj meg nálam az elmegy kaszt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Január 17, 2009 Author Share Posted Január 17, 2009 Fájó szívvel vettem észre,hogy már nincs FaPéF. Nah nembaj,ha korán kelek láthatom fáradtan. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Csak gratulálni tudok annak akinek ez a nő bejön. Meg a "műsora"... Irritáló, telipofás, gyorsanberobbanniakaró szerencsétlen. Nem mondom, mindent és mindenkit meg lehet szokni, de én nem akarom. Pl. nem egy kategória Palotás Petrával, akire ilyen utikalauz meg mittomén milyen töltelékdolgokat bíznak. Nagyon trágya "szereposztás" A hatalmas műsorát meg még én is jobban elvezetném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesheepie Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 De mi az egyáltalán hogy "müsörát" ?! Még a müsorvezetés is nehézkesen sikerült neki de mosolyogni azt nagyon tud, ebböl állt körübelül az egész müsör, nem csoda hogy hamar lelötték ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Rosszul hiszed, hogyha azt hiszed, hogy emiatt lőtték le Sz*r volt a nézettség, a Peller Marriantól függetlenül vették le, lehetett volna akár a David Beckham is a műsorvezető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Csodálkozva látom, hogy sokaknak tetszik ez a csaj. Tiszta NagyŐ/VV Aniko, ugyanolyan bengaállat. Nagy seggű, vaskos combú, széles csípő, nem valami szépség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markrod20 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 meg kell hagyni tetszetős egy nő és műsorvezetőnek se utolsó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Nem igazán néztem a műsort ,úgyhogy nagy véleménnyel nem vagyok róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Nekem nem tetszik. Nagyon idegesít és rossz műsorvezető, mert nagyon túljátssza magát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooldogg Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Nem rossz csaj de a műsor az valami katasztrófa volt. Reggeliben még nem láttam arról nem nyilatkozom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Csak gratulálni tudok annak akinek ez a nő bejön. Meg a "műsora"... Irritáló, telipofás, gyorsanberobbanniakaró szerencsétlen. Nem mondom, mindent és mindenkit meg lehet szokni, de én nem akarom. Pl. nem egy kategória Palotás Petrával, akire ilyen utikalauz meg mittomén milyen töltelékdolgokat bíznak. Nagyon trágya "szereposztás" A hatalmas műsorát meg még én is jobban elvezetném. kinek mi... amugy nem a müsorról volt a szavazás :F Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Szerintem is jó csaj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Csinos! Tetszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Ritka ronda és még hülye is..... legjobb párosítás, hogy a népet hülyítsék. Utolsó 2 lehetőséget válaszottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Azért érdekes hogy nagy számban szavaztak arra h tetszik... mindegy, amilyen szépnek tartják (pedig nem az) olyan hülye is. Erőltetett nő nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 A csajjal nincs semmi gondom de a műsörtól olyan szinten a hideg kiráz hogy az valami hihetetlen az a szinészkedés meg a betanitott poénok meg a kötelező röhögcsélés, egyszerüen nem birom az ilyen műsorokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Tűrhető Műsorvezető, de ellenben nekem bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Idegesítő kicsit,de a melleire azt kell mondjam,hogy jóféle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 jó csaj, de műsorvezetőnek viszont idegesítő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts