Szocske2 Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Sima 3D vagy IMAX? Legyen már holnap... Megnézem én is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Sima 3D imax tele volt nemfogok a szélre ülni... habár ez a 150ft-os szemüveg.. szokatlan volt, de megérte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Aha, értem... akkor tökéletes lesz nekem is a sima 3D! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 30, 2011 Author Share Posted Június 30, 2011 .....Még egy utolso előzetes.....érdemes megnézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Július 1, 2011 Share Posted Július 1, 2011 Na, megnéztem én is! Tényleg nagyon ott van a film, gyönyörű, nagyon látványos! Viszont kicsit kevés benne a 3D effekt szerintem! Meg persze hiányoltam belőle 1-2 dolgot még, én kb. 75-80%-ra értékelném! Aki teheti nézze meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Július 6, 2011 Share Posted Július 6, 2011 Michael Bay egyszer már összetörte ezt a kocsit Elképzelhető, hogy nagyköltségvetésű, látványos filmjei némelyik snittjére Michael Bay annyira büszke, hogy nem szívesen hagyja feledésbe merülni őket, a kedvenceit inkább felhasználja még egyszer. Egy szemfüles néző két részt is kikockázott a Transformers 3-ból, amelyekben Bay szemmel láthatóan A sziget néhány kocsizúzós snittjét hasznosította újra, csak persze az új filmhez hozzáadott néhány termetes robotot. A megoldás annak fényében nem teljesen meglepő, hogy már korábban is előfordult, hogy Bay újrahasznosította valamelyik snittjét: az első Transformers-ben egy Pearl Harbor-ból átemelt repülőgép-anyahajó bukkant fel (lásd a lenti videót). A Sziget-ből "átmentett" snitt (ez a TR3-ban van!): http://videa.hu/videok/film-animacio/transformers-3-a-sziget-michael-bay-SQVcDsd7PI044XQG A TR1-ben látható Pearl Harbor-os jelenet: http://videa.hu/videok/film-animacio/transformers-pearl-harbor-michael-bay-FmNtJrtkiQ5YDna7 Nagyon keményen űzik a számítógépes "retusálást". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 16, 2011 Share Posted Július 16, 2011 Szerintem ha valaki nem látta azt a filmet, ahonnan átmentette, vagy nem tünik fel neki, akkor miért zavarná? Ennyi erővel cikizhetné a régi rajzfilmeket is, mert ott a háttér az mindig ugyanaz volt csak a szereplők mozogtak. (mikor a háttér egy rendesen kiszínezett kép, míg a rajzfilmfigurák pár színű alakok)... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Július 16, 2011 Share Posted Július 16, 2011 Múlt vasárnap én is megnéztem a filmet 3D-ben! Valami eszméletlen brutális volt!!! Aki teheti nézze meg 3D-ben! De szerintem sima vásznon is brutális lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
theftman Posted Július 20, 2011 Share Posted Július 20, 2011 3d be brutálisan jo a lávány meg az egész film!! de azt hozzátenném hogy egy kicsit többet vártam volna ekkora beharangozás után. mármint ezt a filmre értem nem a látványra. a kötelezőt hozta de semmi extra szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteman7 Posted Július 29, 2011 Share Posted Július 29, 2011 Nos,szerintem ez volt az év filmje!!! Hihetetlenül jó volt,mondjuk az első két rész után nem vártam,hogy lehet még fokozni,de sikerült! Nem hiszem,hogy lenne idén film,ami megverhetné!!Top1!!Pláne 3d-ben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Augusztus 13, 2011 Share Posted Augusztus 13, 2011 Nagyon jó film! Sajnos úgy tűnik, hogy ahogy be lett fejezve, innen nincs folytatás... Viszont érdekelne, Üstökössel mi lett? Valamint ez az új csaj sokkal emészthetőbb, mint a Megan Fox féle, trailerek alapján szidtam, de így a filmben tűrhetőbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 24, 2011 Share Posted Október 24, 2011 Nagyon jó film Szerintem ez az egyik legjobb jelenet nagyon szomorú http://www.youtube.com/watch?v=JRZ5SvQQ1jw&feature=channel_video_title Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 29, 2011 Share Posted Október 29, 2011 Nekem nagyon bejött, bár moziban szörnyűlett volna. WC-re kellett volna mennem,mert irtó hosszú lett. Az elején alig volt valami akció, ami kicsit ártot a filmnek, de az a kis story mindenféleképpen kell minden filmbe, aztán azt a"kis" story-t egyre jobban kidolgozták, végül nagyon jó lett. Egyedül annyi gondom volt vele, hogy az eleje vontatottabb volt,mint vártam,de összességében nagyon jó film lett. 9,5-et adnék neki, de mivel a vége hatalmaslett, ezért megérdemli a 10/10-et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 30, 2011 Share Posted Október 30, 2011 Fúú hát én őszintén megmondom, amikor a moziban néztem majdnem elaludtam az első 40 percen kb. Nem figyeltem oda a történetre meg semmire, csak a végére, és a 3D-re és ez nagy hiba volt! Múlt héten megnéztem itthon is, és azt kell mondjam nekem ez jobban tetszik, mint az első rész Imádom, annyi epikus jelenet van benne, hogy csak na Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Október 31, 2011 Share Posted Október 31, 2011 Nagyon tetszik a film. A második rész nem tetszett, akkor már azt hittem kifogytak az ötletekből, de most ezt nagyon odatették! Egyetlen hátránya talán, hogy szerintem a kelleténél hosszabbra sikeredett. Én szeretek filmeket többször is megnézni, de egy több, mint 2,5 órás filmnek nehezen ugrok neki újból, ha már egyszer láttam. 10/9.9 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 31, 2011 Share Posted Október 31, 2011 Ma megnéztem én is, annyira nem voltam elájulva tőle. Szerintem nem volt olyan jó mint amilyen hosszú... Kicsit elhúzottnak éreztem ezeket a csépelős harcjeleneteket, de moziba 3D-be biztos király volt. Nálam csak 10/6 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 31, 2011 Share Posted Október 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_MN2uQEAU1c&feature=channel_video_title Minden transformers fannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Hát nálam 3/10 A jelentek jók de azt cimet kellet volna adják a filmnek hogy trandformers3 - the real show ) aki látta az előzetest, az nem is muszáj megnézni mert abban már ki vannak promozva a legjobb jelenetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts