StandoFF Posted Június 22, 2011 Share Posted Június 22, 2011 http://www.borsa.hu/20080306/a_jovo_szele_3d-ben_lengeti_a_vasznat/kulonbseg_az_imax_es_a_real_d_mozik_kozott/ Vagy: http://gk.lka.hu/2010/01/miert-jobb-az-imax/ Én elméletileg (mivel nem hajlított a vászon), csak Real3D-ben nézem, de a Maci Laci eszméletlen brutális volt! Úgyhogy nem nagyon kell ide IMAX, elég a sima 3D is, ha nincs más. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 22, 2011 Share Posted Június 22, 2011 Akkor asszem go Veszprém! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Június 22, 2011 Share Posted Június 22, 2011 Én sem hinném, hogy az IMAX olyan sokat ér. Plázában néztük pl az Avatar-t anno és semmi baj nem volt vele. Be van tervezve, megyünk, mihelyt minnél többen ráérünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 23, 2011 Share Posted Június 23, 2011 szerintem én ha moziba nézem meg akkor is csak szimplán. engem annyira nem vonz az ilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 23, 2011 Share Posted Június 23, 2011 Tuti, hogy 2,5 órás lesz! Kezdés: szerda 29/06/2011 17:00 Várható befejezés: 19:30 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 24, 2011 Share Posted Június 24, 2011 @atis.89: Akkor valószínűleg nem láttál még jó 3D-s filmet, olyat ami élményben is odavág! @SzÖcSkE: Az sajnos nem jelent semmit, bár hihető! Azért mondom, hogy nem jelent semmit, mert a PalaceCinemas honlapján meg úgy írja Tatabányára, a szerdai vetítésre, hogy vetítik: 11:00-kor/14:00-kor/17:00-kor/20:00-kor. Ez meg akkor már 3-h-s lenne? De amúgy régebben úgy volt itt, hogy a film után kb 20-30 percnyi takarítás van. Ha ez megmaradt, akkor tényleg hosszú lesz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Június 24, 2011 Share Posted Június 24, 2011 Nem hinném, hogy három órásra elhúznák, mert van ilyen, hogy szünetet kell tartani bizonyos időközönkán (vagy már nincs?), az meg belerontana a filmbe. Takarítás biztosan van, úgy 5-10 percnyi reklám is, úgyhogy 2 és fél órára tippelek én is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 24, 2011 Share Posted Június 24, 2011 @atis.89: Akkor valószínűleg nem láttál még jó 3D-s filmet, olyat ami élményben is odavág! a probléma az hogy egy túl jót láttam az alatt meg minden "csalódás". voltunk disneyland-ben ott pedig egy olyanra is beültünk amit azóta se bánok. igaz hogy csak vagy fél órás volt de eszméletlen. mozgott alattad a szék, ha fröcskölt a víz kaptál egy kis vízpermetet, tűznél melegedés... na meg tényleg olyan volt mintha benne lennél. ha majd ilyen lesz a mozikban is akkor kiadok több pénzt, egyébként meg marad a hagyományos részemről... (mondjuk ha elmegyünk 5en moziba 4en 3d-sre akarnak akkor én is de ők se nagyon ragaszkodnak hozzá...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 24, 2011 Share Posted Június 24, 2011 Azt a mozit hívják 4D-s mozinak. Azzal az a probléma, hogy drága mulatság, és mozikban nagyon nem is térülne meg az ára! Ráadásul a folyamatos külső ingerlés bajt is okozhat, ezért is nem engednek 30 percnél hosszabb videót betenni. Ha pl lenne egy teljes hosszúságú film (90 perc), akkor sok ember megbetegedne (Pl: hányinger vagy tengeri betegség). Úgyhogy marad a 3D! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Június 26, 2011 Share Posted Június 26, 2011 Ez így igaz. Mi legoland-ben voltunk ilyen 4D-s moziban, ott a hó esett Szerintemmihelyt visszajöttünk nyaralából, megyünk moziba Vagy beszervezem az osztályt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 27, 2011 Share Posted Június 27, 2011 Michael Bay azt akarja, hogy a lehető legdrágábban nézzük meg a Transformers 3-at Senki se vádolhatja Michael Bay-t azzal, hogy nem tesz meg minden tőle telhetőt a világszerte csütörtökön mozikba kerülő Transformers 3 sikeréért. A stúdiók és mozisok beijedtek, mert az amerikai közönség egyre kevésbé hajlandó pluszpénzt kiadni a 3D-ért, ami sokszor nemhogy nem javít a filmes élményen, hanem még ront is rajta a sötétebb, kontraszthiányos, elmosódott képekkel. Bay először a nagy moziláncok vezetőit szólította fel, hogy a vetítőgépek égőinek fényintenzitását állítsák a megfelelő szintre. Ezzel annak az elterjedt gyakorlatnak az alkalmazását akarta megakadályozni, hogy a mozigépészek úgy hosszabbítják meg az égők élettartamát, hogy lejjebb veszik a fényintenzitást. Mivel a 3D-szemüveg miatt a nézők eleve sötétebbnek látják a 3D-s filmeket, ez nagyban ront a film élvezeti értékén. Bay azonban nem érte be ennyivel: külön levelet írt a mozigépészeknek ugyanerről, majd tegnap egy a rajongóinak címzett levelet is közzétett. Ennek lényege a következő rész: "A Transformers 3-ban látható a világ technikailag legbonyolultabb jeleneteinek némelyike. Ezeket 3D-ben vettük fel. Arra buzdítalak benneteket, hogy keressétek meg a lehető legjobb mozit és ebben a formátumban nézzétek meg a filmet." (Utóbbi mondatban a kiemelések Michael Bay-től.) Kiegészítés (16:34): A Playlist blog leközölte a keleti parti mozigépészek kamarájának válaszlevelét, amelyben megköszönik Bay "kicsit sem lekezelő" levelét, gratulálnak neki, hogy sikerült egy gyerekjáték alapján olyan filmet rendeznie, ami tíz perccel hosszabb, mint a 2001: Űrodüsszeia, és megkérik, hogy ne szóljon bele a munkájukba. Ui.: Utánanéztem ennek az űrodüsszeának: 141 perc! Kis matek: Ha 10 perccel hosszabb a TR3, akkor az azt jelenti, hogy 151 perc (!!!), azaz 2 óra 31 perc! Egyszóval, amígre végzünk vele, elzsibbad a fenekünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 27, 2011 Share Posted Június 27, 2011 Hát ja, ha tehetném megnézném IMAX 3D-ben, de hát nem megyek azért fel Pestre! Én mondtam, hogy 2.5 órás! Csütörtökön nézem meg! Várom már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Június 27, 2011 Share Posted Június 27, 2011 Én már lefoglaltam csütörtökre (Bp. Aréna) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Június 27, 2011 Share Posted Június 27, 2011 Én is szívesen mennék, de (még) nincs kivel menjek egyedül meg nem jó filmet nézni :S :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 28, 2011 Share Posted Június 28, 2011 Zsolt: Popcorn az öledbe, és máris nem vagy egyedül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Június 28, 2011 Share Posted Június 28, 2011 Én majd július 10-en valahanyadikán nézem meg a Harry Potter 7.2-vel együtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 28, 2011 Share Posted Június 28, 2011 Valószínűleg nekem is tolódik jövőhétre! Én olyan jól elterveztem, hogy megyünk most hétvégén, csak abba nem gondoltam bele, hogy miből?? Csak jövő héten lesz fizetés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 28, 2011 Share Posted Június 28, 2011 na úgy fest transformers csak "csillivillibe" lesz megnézve. egyik haver nagy fan azt mondta máshogy nem nézi... mondjuk konkrét időpont nincs még ő az elsőre akart menni aztán lebeszéltem mondom minek foglaltassunk meg egyebek meg legyen tele vagy közel tele a terem mikor rá 1-1,5 hétre laza besétálás után jó helyere lehet jegyet venni és még csak nem is lesz zsúfolt... ja amúgy valamelyik nap elgondolkodtam hogy szemüvegeseknek hogy oldják meg a 3d-t? rajta van a saját dioptriás meg a 3d-s is? egyáltalán 2 "elfér" az orrán az elől lévő nem csúszik le... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dublin1229 Posted Június 28, 2011 Share Posted Június 28, 2011 Vartam a mai napot 21:10 kor meglesem. jupeeeeeeee amugy 153 perces...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Június 28, 2011 Share Posted Június 28, 2011 atis 89 nekem ráfér a szemüvegre a 3D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Na még 3 óra és nézem :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 29, 2011 Author Share Posted Június 29, 2011 Már kinn van a neten az orosz cam vátlozat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rampage90 Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Az igen és ezért is gondolom Magyarország a hibás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo2130 Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Már kinn van a neten az orosz cam vátlozat Hol találom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 29, 2011 Author Share Posted Június 29, 2011 ......google Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo2130 Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 ......google ó köszönöm uram Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 29, 2011 Author Share Posted Június 29, 2011 A riléz neve: TRANSFORMER 3 DARKS OF THE MOON-2011(RUS) [CAM RIP] ellenörizve csak , nagyon trehány a minősége , lehet tölteni de nagyon lassan megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 29, 2011 Author Share Posted Június 29, 2011 Ahogy láttam elég lehúzó kritikát kapott, vajon mit vártak a kritikusok a egy robotos hőseposzt?, bay a legelején megmondta hogy minhárom réssz a látványra koncentrál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Én hindi nyelvűt találtam, majd feltöltöm... habár nem tudom minek!? Holnap megnézem a moziban! Várom már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Ááá most jöttem haza a moziból! Tényleg a látvány a durva.. uhh az eleje lassan döcögősen indult be, de aztán bumbumm akció Természetesen 3D-ben néztem Megérte a pénzt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts