StandoFF Posted Május 11, 2011 Share Posted Május 11, 2011 Gondolom egy egész világot bejáró háború lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 12, 2011 Author Share Posted Május 12, 2011 Francia tréjler: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 12, 2011 Author Share Posted Május 12, 2011 És egy promo video, igaz elég gyenge a minősége de legalább vannak új képek http://videa.hu/videok/film-animacio/transformers_-dark-of-the-moon-vgT8Mw24q2z5utuZ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoshman Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 Dark of the Moon - A legelső kritika! Másfél hónappal a hazai megjelenés előtt egy szerencsés flótás külföldön máris kipróbálhatta a filmet teljes valójában és nem volt rest exkluzív meglátásait sorokba önteni. Külföldön ráadásul július elsején kerül csak forgalmazásba a harmadik Transformers őrület, de az AICN munkatársa, Capone felfoghatatlan módon sokkal korábban tudósíthat róla, mint bárki más. Gyanús a dolog, mivel rendkívül pozitív szavakról van szó, lehetséges, hogy a stúdió keze van a dologban a kedvezőbb fogadtatásért? Akármi is az igazság, Capone szuperlatívuszokban beszélt, mint pl. "A Transformers harmadik fejezetének utolsó órájában szinte elfelejtettem levegőt venni - egyszerűen nincs olyan pillanat, amikor esélyem nyílna rá"; "Meglepett a film sebessége, hatalmas energiát fektettek a sztoriba, az alakításokba, az ötletelésbe" és "Egy szolíd óra alatt Bay és a CGI-kreálta robot haverjai teljesen leamortizálják Chicago városát". Pontszámot nem adott a kritikára Capone, de határozottan 90% felettire tippelném az értékelését. Vajon tényleg ennyire odatette magát Bay úr? cinestar.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 16, 2011 Share Posted Május 16, 2011 A trailerben azon az amerikai zászlós házon kívül van bármin új? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 16, 2011 Author Share Posted Május 16, 2011 Egy kicsit bővebben: Neten a Transformers 3 első kritikája Az aintitcool oldalnak alkalma nyílt arra, hogy megtekintse a Transformers harmadik részét, az első (és pozitív) kritika náluk olvasható. Én csak néhány mondatot ragadtam ki a hosszú recenzióból. Az első másfél órában a történetre koncentrálnak (amiben azért akad harc és üldözés is), de alapjában véve szépen elmesélik, hogy az Autobok tudomására jut, hogy az a technológia, amely megmenthetné fajukat és bolygójukat a Holdon található és amíg ők a Földön múlatták az időt senki meg se említette nekik, Optimusnak ez egyáltalán nem tetszik. Sam Witwicky kalandjai is folytatódnak, lediplomázott és kétségbeesetten próbálja élete első munkahelyét megtalálni. Új barátnője van, Carly, aki boldogan hordja a testresimulós szűk ruhákat. Bay láthatóan nagy kedvvel filmezte a hölgyet, mintha csak egy Victoria's Secret reklámot készített volna A forgatókönyv ügyesen helyezi bele a robotokat a nagyvilág megtörtént eseményeibe, köztük van a Csernobilban történt csúnya „baleset” is, ami gyakorlatilag a Holdról származó technológia tesztelése volt. Az utolsó órában egyszerűen elfelejtettem levegőt venni. Ebben Bay és a CGI robot cimborái nagy pusztítást hajtanak végre Chicagoban. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy nagyon élethűen és csodásan kivitelezve hajtották végre. Nagyon meglepődtem azon, hogy mennyire odatették magukat a film készítése során, nem csak a történet kivitelezésére,, hanem a cselekményre, az alakításokra és a jó ötletekre is sok figyelmet fordítottak. A Transformers folytatása komorabb lett és ezzel együtt egy másik fontosabb összetevő is bekerült a filmbe, ami általában hiányzik Bay műveiből: Az érzelem. droid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 20, 2011 Author Share Posted Május 20, 2011 Jelenetek: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 23, 2011 Author Share Posted Május 23, 2011 Újabb trailer: http://www.traileraddict.com/trailer/transformers-3/feature-trailer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 23, 2011 Author Share Posted Május 23, 2011 jutubos verza: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 26, 2011 Author Share Posted Május 26, 2011 Magyar plakát: Magyar weboldal: http://www.transformersmovie.com/intl/hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Május 26, 2011 Share Posted Május 26, 2011 Én a premier utáni hétvégén, vagy ahhoz egy hétre fogom megnézni! De inkább július első 3 napjában! Ja és remélhetőleg Digitális 3D-ben! Ti mikor, és milyen minőségben fogjátok megnézni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Május 26, 2011 Share Posted Május 26, 2011 Szerintem ez IMAX 3D-ben nagyon brutál lesz! Eddig úgy van, hogy moziban nézzük meg... hát nagyon remélem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 27, 2011 Author Share Posted Május 27, 2011 tv spotok: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 Énis moziba akarom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Most láttam az előzetesét 3D-ben és ez moziba való Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 8, 2011 Author Share Posted Június 8, 2011 Két újabb tv spot: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 14, 2011 Author Share Posted Június 14, 2011 Újabb képek a Transformers 3-ból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 14, 2011 Author Share Posted Június 14, 2011 Egy friss tv-spot: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 19, 2011 Share Posted Június 19, 2011 Azt tudja valaki, hogy hány perces lesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 21, 2011 Author Share Posted Június 21, 2011 asszem két és fél órás lessz de nem tudom biztosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Az az érdekes, hogy sehova nincs kiírva, hogy legalább kb hány perces lesz! Pedig a honlapján, vagy a vetítő helyeknél ezt fel kellene tüntetni! Csak szerintem ők se tudják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Valahol azt olvastam, hogy 96 perces! De elvileg 154 perces lesz! Igazad volt hankock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 21, 2011 Author Share Posted Június 21, 2011 Az a vágott változat lesz :lol: mármint a 96 perces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 21, 2011 Author Share Posted Június 21, 2011 Na néhány tv-spot: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 21, 2011 Author Share Posted Június 21, 2011 Még 1 fontos hir: Előbrehozták a premierdátumot ugyhogy juniús 28-tól kezdik vetiteni az amerikai mozik, üröm az örömben hogy sajna lehet hogy nem lessz cinedub azaz magyar hangos változat szigoritott mozis felügyelet miat, sajna már a Super8-nál érződik ez, aztis lehet csak dvdn fogjuk hallani magyarul , ugyhogy marad a feliratos változat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Kár! A TF3-ra el kéne mennem moziba, csak elég messze van Pest! Pedig baromi jó lehet 3D-ben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Mér közelebb nincs 3D mozi neked? Nálam szerencsére a "közelünkben" (35km-re), nem rég adták át a Tatabányai 3D-s termet. Amúgy ezt olvastam: Transformers 3. 3D Action; 100 min; 2011. http://www.palacecinemas.hu/movie.asp?id=10298364&uid=150900d93ea34d4c7ada90b46e77e4fc Úgyhogy ebből is egy rövid sz*rt csináltak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 IMAX-ban szeretném megnézni, vagy jó sima 3D-ben is? Még nem néztem 3D-s filmet! Hát, ha Veszprémbe adják majd, oda feltudok menni! Ja, akkor jól olvastam én is azt a 96 percet (majdnem ) , de a port.hu-n 154 percet írnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 21, 2011 Author Share Posted Június 21, 2011 Én maradok a jó öreg torrent mellet mert sajna 100 km s körzeteben nincs mozi ahol megtudjam nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Június 22, 2011 Share Posted Június 22, 2011 Engem is érdekelne a sima 3D vs IMAX 3D között a különbség (talán ha felmegyek cinemacity oldalára megtalálom a választ?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts