Viktor007 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Hali! Az lenne a kérdésem hogy valakinek nincs ehhez az alaplaphoz telepítő cd-je? Mert számtech boltba kicserélték az alaplapot és azt mondta a szerelő hogy nem talált hozzá telepítő cd-t. Szedtem le drivert netről de nem akarta elfogadni. Eleve a videókártyámmal kezdi a telepítést, de hogy mifenének. És azt írja ki hogy ilyen vidkarihoz nem talált illesztőprogramot és ezért nem is ment tovább a telepítés. De most sikerült valahogy feltennem szóval félig-meddig rajta van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 Nekem Asus M3A78 Pro -m van, esetleg.....de Menj vissza a számtech boltba, h semmi ilyen találgatás, minden alaplaphoz van már nem is CD hanem már DVD, olyan nincs hogy nem adtak hozzá, főleg a szerelő nem találja, ilyen hülyeséget már ne mondjon egy pc-s boltban dolgozó ember. Szerintem itt már kb. használtat kaphattál, amit épp elsütöttek neked. Menj vissza és reklamálj, ne hagyd magadat.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts