naposcsibe Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Állatorvosok tanulmányozzák a különös borjút, amely Mato Grosso államában, egy rondonopolisi farmon született, az állattenyésztés egyik legfontosabb régiójában. Valter Slaviero marhatenyésztő hosszú életet jósolt a borjúnak, amely zsenge - egyhetes - korát meghazudtolóan eleven. A Mato Grosso-i Szövetségi Egyetem állatorvosa, Nelson Arruda szerint a testi hibának több oka is lehet. A borjú anyja talán valamilyen sugárzásnak volt kitéve, vagy vegyszerek, mérgező növények keveredtek táplálékába, vagy túl sokat, illetve túl keveset kapott bizonyos nyomelemekből, vitaminokból. A borjút szakértők csoportja tanulmányozza, mert el kell dönteni, megoperálják-e, hogy eltávolítsák a három felesleges lábat. Az állatorvos szerint ha az operáció mellett döntenek, azt mielőbb végre kell hajtani, hogy a műtét az állat későbbi fejlődésében ne okozzon problémát. forrás: MTI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 egy képet megnéznék róla ...... meg érdekes..ha így is életben tud maradni és az állatot nem zavarja a sok lába akkor szerintem nem kell eltávolítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Hátha az SPben van pókmalac, mértne lehetne Pókbari Viccet félretéve, szerintem valami elcsokevéányesedett sziámi ikrepát lehet benne a barikában. Csak ennek épp a lábai tökéletesen ép maradt... Mondjuk elég merész feltételezés, hisz mind a 7et a bari irányítja....(gondolomén) Azért képet én is szívesen néznék Szerk.: kerestem róla egy képet: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
goorky Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 szééép kikéne tenyészteni...kevesebbet eszik mint 2 borjú,viszont +3 lába van,és ez miatt több húsa is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Westblade Posted Március 5, 2009 Share Posted Március 5, 2009 Hát, képzeljétek, ha disznóból születne.. 7 sonkája lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 a cikk borjúról szól, de 7 lábú bariról van kép... xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 szééép kikéne tenyészteni...kevesebbet eszik mint 2 borjú,viszont +3 lába van,és ez miatt több húsa is... Tudod ki a franc enne belőle. Amúgy én úgy tartom hogy emberből és állatból is el kell pusztítani a torzszülötteket. Jobban járnak vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Biztos nagyon gyors. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Hát szegényt sajnálom egy kicsit. Amúgy én sem ennék belőle. Lehet sugárfertőzött... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 nem hallottam eddig a hírt, és Tommyst észrevétele jogos: a cikk borjúról szól, de 7 lábú bariról van kép... xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts