huntmas Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Sziasztok! Szerintetek van rá bármilyen mód, h a kitörölt naptárbejegyzéseket újra előhozzam a telefonomban? Nagyon fontos lenne, szinte a fél életem benne volt. Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 memo kártyán volt vagy a teló memóriájában? ha a telóéban kétséges, ha a memókarin akkor valamilyen file recoveryvel visszalehet hozni de még az sem biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntmas Posted December 12, 2008 Author Share Posted December 12, 2008 Teló memóriájában... Vagy van vmilyen szakember, akit meg lehet ilyennel keresni? Amúgy köszi a választ, akkor még nem adom fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Elméletileg mindent amit a telóra raksz azt valami tárolja a telóban (teló memót értem ezalatt, memó kártyát nem), tehát valamilyen módszerrel ki lehet belőle nyerni. ezt már nem tom hol olvastam de sztem valameik külföldi oldalon és még progi is volt ott de nem tom mennyire hatásos nekem arra kellett volna hogy az akkori bnőm a céges telefonomból rendszerint kitörölte a fontos smseimet és bizony a fontosakat is. na akkor keresgéltem de vagy 1 hétig és csak 1 részét tudtam visszahozni na most naptárra nem tom mennyire működne de mondom a progi nincs meg mert már nekem is kellet volna azóta de az a lemezem amin volt rejtelmes módon elpárolgott (érdekes mindíg mikor vmilyen progit keresek és tom hogy megvan az a CD-m/DVD-m mindíg eltűnik pedig katalogizálva vannak a CD/DVD nevét tudom csak nincs meg ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts