Kane Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Röviden leírnám a helyzetem: Szóval sokáig két operációs rendszer volt a gépemen. volt egy xp meg egy vista. Tökéletesen működtek két különböző partición, a gép bekapcsolásánál megkérdezte melyiket óhajtom használni. A minap leszedtem az xp-t a C:\-ről és feltettem helyette ezt az új windows 7 bétát. viszont most bekapcsolásnál nem kérdezi meg hogy melyik oprendszert akarom használni, így nem tudom elindítani a vista-t. Tudna valaki erre valami megoldást? Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan6 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 itt keresgélj,nekem is úgy van a gépem ahogy a tied volt,de akkor megsem próbálom leszedni az xp-t. http://lacy.hu/windows_vista/xp_vista_egy_gepen amúgy a vistánál itt lehet beállítani az alapértelmezett opárációs rendszert: start menü számitogépre katt jobb egérgomb,tulajdonságok/speciális rendszerbeállítások Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupernova Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Ez még nekem is hasznos volt. Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-ADi Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Sziasztok! Felraktam a 7022-es buildet, minden simán is megy, de telepítéskor én hülye elrontottam valamit... Két partíció van a gépemen, egyiken XP fut, másikon mostmár a Win7. Még anno XP telepítéskor az XP mindenárona D-re rakta magát, de a C-n volt a boot.ini. Na erről én szépen meg is feledkeztem, C-re rányomtam ey formatot, felraktam a Windows Sevent. És rendszerindításkor sem kérdezi meg, hogy melyik oprendszert szeretném indítani, de ez érthető is... A kérdésem az lenne, hogy tudnám megoldani a problémám? bootcfg /rebuild paranccsal próbálkoztam, rossz szintaxist ír -_- Google-ban nem találtam semmi értékes infót, de lehet én vagyok a láma Kérlek segítsetek, mert megöl a család, ha megtudják a baklövésem xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts