6Timi6 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Sziasztok! Hogy birok egy filmből kivenni hangot? Mert csináltam egy videót és eléggé zavaró hogy néhol van benne egy háttérzaj. Vagy lehet egyáltalán ilyet? Köszi a választ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Timi ezt a legkönnyebben /az én véleményem szerint, de lesz aki másra fog esküdni/ a videostudio-val lehet megoldani. A pirate-n megtalálod! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
6Timi6 Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Köszönöm szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Te akkor nem a zajt szeretnéd kiszűrni?? Sony Sound forge-al meglehet csinálni egy régebbi hozzászólásbvan részletesen leirtam, hogyan kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaby16 Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Sziasztok, keszitettem egy videot de mivel nem szeretem a hatter hangot ki szeretnem cserelni, vagyi rakjak helyette mp3-at, vagy csak halkabb legyen a hang mint az mp3, milyen progival lehet elkesziteni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Ezzel a programmal gyerekjáték: VirtualDubMod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaby16 Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 kosz szepen, ha valaki meg tud ilyen progikat kerem irja ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts