thegamelord Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 hello! A mai nap során kicseréltem a videó kártyámat, 8600gt-ről 4670-re váltottam. Szépen ment minden, nem volt vele semmi gond amíg kinem próbáltam játék közben, mert játék közben sajnos beáll a kék halál :S és csak sejtéseim vannak h miért lehet. Eddig a régi video kártyával nem volt ilyes fajta probléma. 400wattos tápegységem három satás winchestert, egy dvd olvasót, a 5000+ x2-s cpu-t és magát a 4670-es kártyát látja el, gyanakodtam h lehet kevés a tápegység teljesitménye, de nem valószinű. A fagyás fellép még filmnézés közben is, amikor a windoz simán fut és netezek, zenét hallgatok stb akkor nem lép fel ilyesfajta probléma. Aki tud lécci nagyon fontos segiitsen, köszi szépen előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Üdvözletem! Elképzelhető,hogy a tápod nem birja,ird le a tipusát!Ha minőségi akkor nincs gond! Szerintem itt a driverek ütközése miatt van a gond mivel Ati-ra váltottál!A legjobb lenne a rendszer újratelepitése! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegamelord Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 sajnos tényleg win reinstallra lesz szükségem, köszi a segitséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts