enisz Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Sznájpergyerekkészítette: Fics, Sztalin, Irvine Van egy amcsi a fák alatt, Ha fejbelövöm, fűbe harap. Sznájpergyerek kérjél bocsánatot, Vagy megmutatom a Headshotot! Megbántottál sznájpergyerek, Azt mondtad az MG gyorsan pereg, Megpróbáltam nemlőni hátba, De ő már ezt kurvanagyon várta! Tudod először hittem neked, Hogy a bárral mindent verek, Megpróbáltam nemlenni láma, Ezért hát elbújtam a házba. Van egy amcsi a fák alatt, Rámszegezte a BARomat,. Egyik percben megláttam a kaszásomat, Azóta várom már a halálomat. Most már lövök fejbe és hátba, Most már nem kempelek házba. Láma vagy még sznájpergyerek, De majd te is rájössz, hogy? Van egy amcsi a fák alatt, Ha fejbelövöm, akkor fűbe harap. Sznájpergyerek dobjál gránátot is, Mert ott rejtőzik a szovjet is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ez nagyon nagy.El is küldöm a haveroknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 enisz ez nagyon jó xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 ez nagyon jóóó köszi hogy megosztottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Uh, beteg, régen én is C.O.D. -oztam úgyhogy szép emlékek elevenedtek fel ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Hát ez komoly. Kicsit beteges talán, de egy költő veszett el benned ami megpróbál kitörni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Nem rossz cucc, de azért törekedhetett volna a szerző arra, hogy a sorok és a rímek illeszkedjenek egymáshoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Hát sok helyen nem rímel de nagyon jó így át cod-osítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Van már CS már cska a CoDra vágytam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reloaded Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Ez is jóóóó. Grat hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 ezt meg is mutatom a nagyon kocka COD-os haveromnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 ezt ismertem mint ahogy ficsetis cod1 4ever.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
béka56 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Gyerünk haver a CoD hív A klán mégis inaktív Csipások legyünk vagy tunkolók? Ez a kérdés válasszatok! Lowok voltunk sokáig Gyakoroltunk mostanáig A gyakorlásnak meg lett a hatása Mi lettünk a Pro-k mása A mostani low gamer Ki mikor ha kell, lőni nem mer Kinek drágább a tölténye Mint a klán becsülete Gondolkodj haver, jó az ész De te csak a frag-ra mész Rusholni készülsz, mint állat De láma vagy...mint a bánat A Call of Duty név megint szép lesz Méltó régi nagy híréhez Mit megaláztak a csiterek Bannolni fogjuk őket Hol hulláink elbuktak Klántársaink megbosszulnak És áldó miki mellett Mondjuk el: hol rejtőznek Hoppá az aim felbukkan És két Headshot robban Tesó a WH-d szánalmas Ez a többi gamerre is ártalmas Nálam megy az alap CFG De látom te felturbóztad eléggé Ne vetíts csíter bannolni foglak LOL jelentése:'Lelőlek oszt Lesz*rlak' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts