a_grave_man Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 Azt írtam, ami hirtelen és pontosan eszembe jutott és amelyek nagy kedvenceim is. Nem akartam filmcímekkel vagdalkozni, aztán meg kiderült volna, hogy mégsem pontosan az a címe, vagy a témája. Mondhatnám még a Penge-t is, vagy a Drakula 2000-t, de akár az Alkonyattól pirkadatig-ot is. Én ezeken "nőttem fel", ez pedig valahogy nem illett a képbe nálam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alice0109 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 A Twilight Saga egy 4 részből álló fiataloknak szóló romantikus regénysorozat......Na most ezek után nem tudom miért is beszélünk bizonyos gyenge akció-jelenetekről.... A fő szál Bella és Edward szerelme. Ennyi. Egyébként a film nem a legtökéletesebb, vannak benne hibák, és persze nincs is benne minden, de ahhoz pont elegendő, hogy akit megérintett, megvegye a könyvet és elolvassa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Én csak a film változatát láttam de ez a film egyszerüen király. nagyon nagy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 a filmet nemrég néztem meg...húúú nagyon jó...nagyon tetszett...elkezdtem olvasni könyvben a második részét, aztán majd a többit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
linacsevics Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Sziasztok! Én nemrég olvastam az Alkonyatot és az Új holdat is. Szerintem mind a kettő nagyon jó lett! Valaki esetleg nem tudja, hogy honnan lehetne letölteni a filmet? Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 ...elkezdtem olvasni könyvben a második részét, aztán majd a többit És mi lesz a folytatásban? Én is nemrég láttam a filmet, érdekelne hogy hogyan lesz a folytatás Ha néhány mondatban megírnád azt megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Szerintem max. PM-ben írd meg, mert én pl. csak az első 2 hivatalos könyvet olvastam és nem szeretném előre tudni mi lesz az azutániakban és szeritem véletlenül mások sem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 Azért írtam hogy "néhány mondatban" Nem azt írtam hogy írja le a forgatókönyvet :D Én nem olvastam egyiket se könyvbe, de nem is fogom szerintem Annyira nem vagyok oda az olvasásért nagyobb terjedelemben. Mondjuk egyszer elkezdtem olvasni egy könyvet, de ellapozta a szél így nem tudtam befejezni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 a második része az már megjelent filmben vagy még nem? mert sehol sem találom, de elméletileg meg van xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1259571/ ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 áá szóval van akk csak én vok izé, h nemtalálom sehol a filmet ahonnan letölthető lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Reni: Figyelj filmes topic és letöltések én nekem már megvan a film de még nem néztem meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 a new moon? azt nemtaláltam piraten... eddig csak az alkonyatot...nah de akk megnézem mégegyszer megnéztem és mostsem találtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Reni én az első részre írtam h megvan nos.. a második részről infó: Újhold - New Moon (Alkonyat 2 - Twilight 2) Rendező: Chris Weitz. Főszerepben: Kristen Stewart, Robert Pattinson. Amerikai premier: 2009. november 20. Szóval még aludni kell pár napot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 jaaa november 20...óóó xD akk marad a könyv...a felét már elolvastam xD meg a trailerekből informálódtam xD húúú nagyon várom már a harmadikat is meg a negyediket is könyvben meg mire sikerül elolvasnom mindet érettségi meg kressz mellett... :/ áh nem most lesz az xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Ja azt hittem IMDB-n mond neked valamit a Release Date... Ezek szerint nem sokat....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 hát nemazt néztem, hanem csak hogy film... és van...nemfoglalkoztam a premier dátumával, mert feltételeztem, h már amerikában premier volt...és speciel nem az érdekelt, hanem hogy megcsinálták e már filmben vagy még nem mert pl az Eclipsenek is és a Break dawnnak is találtam trailert de vhogy amit szergej belinkelt az sokkal áttekinthetőbb volt és így szembe is tűnt gondoltam jobb tisztázni, mert nagyon lenézőnek hat amit írtál, mintha azt feltételeznéd, h nemtudok angolul... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Sry, tényleg csak azt feltételeztem, hogy el is olvastad tényleg amit az imdb írt. Mindegy, ebből ne csináljunk vitát, nem olyannak szántam. Mellékesen csak 1 apró megjegyzés még, az Eclipsenek és a Breaking dawnnak a valódi trailerét aligha láthattad, maximum egy fanmade videót, mivel maga az Eclipse premierjének időpontját 2010. június 30-ra tűzték ki, a Breaking dawn meg még később jön, így trailer még nagyon nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 igen, ezért írtam, h az valós lehet e vagy nem, vagy megjelent e vagy nem, tehát ez érdekelt, h megvan e már a film... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smirre Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Mi a jó ebben a filmben?? Tényleg nem értem, hogy miért dícsérik agyon, kb. olyan mint akármelyik nyálas tinisorozat. Vámpíros filmnek meg nagyon gyenge, dögunalmas, tele van sablonokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 hát talán azért nemtudod értékelni mert te nem szereted a romantikát... és így te sosem fogod megérteni, h mi miért szeressük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
19910117 Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Hát srácok, kinek a pap, kinek a papné!!!!!!!!!!!!!! Szerintem nézhető film, valakinek jobban tetszett, valakinek nem. Nekem bejött a film, de nem fogok ráfüggni napokon keresztül. A könyvet most olvasom, és szerintem olvasmányos és nem rossz, sőt mi több, nekem tetszik a könyv meg a film sem rossz. Amúgy szerintem a vámpír csak giccs az egészben, működne nélküle is a dolog, hiszen ez egy romantikus történet, de szó mi szó nem rossz benne. A romantikus filmről van szó, akkor meg Az Oroszország Ház a legjobb, Sir Sean Connery-vel, meg az Egy makulátlan elme örök ragyogása Jim Carrey-vel, hogy én is dobálózzak a filmekkel. Összegezve azért nem rossz film, lehet róla kritikát mondani, lehet osztani, de van akinek tetszik, van akinek nem. Én személy szerint nagyon várom a folytatást. Remélem naponta raktok be valami infót:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alice0109 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Én már az Eclipse-nél tartok... Augusztusban kezdik a forgatását... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskey Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 egyik ismerősöm azt mondta h megvan neki a második rész, angolul magyar felirattal:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Huskey: ja nekem meg a harry potter 7 mindkét része már szinkronnal... A Télapó se létezik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskey Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 én is csodálkoztam, mondtam is neki hogy ha elhozza nekem akkor le is sz***m magam de azt mondta elhozza:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Hát nekem ez a film kb egyenlő a nullával Igaz, tényleg nem szeretem a romantikus filmeket, de van 1-2 kivétel (egyik pl a Szerelmünk lapjai, na az azért ér valamit) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcsi656 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Nem igazán érdekelnek a rossz vélemények,nekem tetszett a film, és a könyvet is elolvastam. Akit érdekel, ezen az oldalon fennt vannak a sorozat részei(New Moon,Eclipse,Breaking Dawn,Midnight Sun), és a szerkesztő saját " Twilight 5.rész" (Night Light) is. www.twilightniky.blogspot.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcsi656 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Nem igazán érdekelnek a rossz vélemények,nekem tetszett a film, és a könyvet is elolvastam. Akit érdekel, ezen az oldalon fennt vannak a sorozat részei(New Moon,Eclipse,Breaking Dawn,Midnight Sun), és a szerkesztő saját " Twilight 5.rész" (Night Light) is. www.twilightniky.blogspot.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunMate88 Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Én elöször youtuben néztem. Elég rosz minőségben láttam, de akkor is nagyon megtetszett és többször is megnéztem. Aztán még a New Moont is elolvastam (Twilight folytatása), ami elég fura tőlem, mert már vagy 1-2 éve nem is olvastam semmien könyvet. Az első film is amit itt letöltöttem az a Twilight volt Nagyon a hatása alatt vagyok, kb 1 hónapja mikor elöször láttam és azóta nem telt el nap, hogy hoztam volna szóba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts