WaltR Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 (edited) Kreatív alkotások! Ebben a témában eddigi "jobb" kreatív alkotásaimat tekinthetitek meg. Várom a véleményeteket. Az alkotások az alábbi címen érhetőek el. Creative Sectors http://creativesectors.extra.hu/csdevnote/devnote.php?n=MCS.PhotoshopAlkot%e1saim Természetesen amint lesznek újabb képek, majd jelzem a fórumon. Ha valakinek vannak alkotásai amit szeretne megosztani, akkor tegye be a linket ide. u.i: Óriás képet ne tegyetek be inkább linket, vagy kisebb képeket, így jobban áttekinthetővé válik ez a topik. A honlap wiki alapon készült, ezért szabadon fejleszthető, remélhetőleg értelmes emberek olvassák, ezért a kontár gyerekes átszerkesztéseket mellőzzétek. WaltR Módosította November 28, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Egyedül a hagyma fa ami jól nézki, a többi nemtúl jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Üdv! Az első képről nekem az AC/DC új lemezéről, a Rock'N'Roll Train ugrik be, a többi meg nem keltett bennem nagy érdeklődést. Amit előbb említettek Hagymafa pedig nem sokkal több, mint egy fénykép, ha jól látom, nem sok minden lett rajta változtatva, persze lehet csak én nem vettem észre. Én azért jöttem be ebbe a topic-ba, mert jó neve van én is ilyen képeket csinálok, csináltam, ami kreativitást igényel és nem autótuning, meg szerelmes képek a barátnővel... :S De én másra számítottam, próbálj meg még kreatívabb lenni. Nekem is vannak fent képeim, belinkelem a topic-ot, nézd meg, kíváncsi vagyok, hogy egy témára gondolunk-e a Photoshop terén http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5951319 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaltR Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Megnéztem a képeidet, tényleg kreatívak! Nos hát az én ízlésem ilyen, tőlem ennyi telik egyelőre. Szerintem azért én sem vagyok annyira elmaradva, sokan még ilyet se tudnak csinálni. Na további jó munkát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts