Danner Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Én személy szerint airsoft, mert még nem paintballoztam Jah és írjátok meg, hogy miért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew911 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Én azért AS-eznék mert a Paintball sokkal több pénzbe kerül.A felszerelés,a fegyver,a tár (ebben a sportágban ki kell emelni a tárat mert 30 ezer Ft) a maszk meg persze egy ruha amit nem akarsz látni többé!Szerintem az AS még mindíg jobb mert katonai helyzeteket szimulál igazi fegyverek replikájával.Sokkal jobb az Airsoft! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Paintballoztam már és nagyon jó volt ! Airsoftot még sajnos még nem próbáltam ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Én azért AS-eznék mert a Paintball sokkal több pénzbe kerül.A felszerelés,a fegyver,a tár (ebben a sportágban ki kell emelni a tárat mert 30 ezer Ft) a maszk meg persze egy ruha amit nem akarsz látni többé!Szerintem az AS még mindíg jobb mert katonai helyzeteket szimulál igazi fegyverek replikájával.Sokkal jobb az Airsoft! Egyszer voltam paintballozni, ~7000 ft volt, 2500 ft a védő felszerelés (de a ruha az csak a festéktől véd,fájdalomtól nem...), és a festékgolyót adják nagyon drágán. 100 darab 2000 ft ami elég talán 2 körre. De ha nagyker.-ből valaki tud szerezni az olcsóbban megússza, ott 2000 töltény 500 ft... Airsoft-tal még nem játszottam, így paintball-ra szavaztam. Ami nagyon rossz a paintball-ban, ha eltalálnak. Engem eltaláltak a nyakamon, a kezemen (ez a 2 testrész amin nem volt védőfelszerelés, úgy örültem, hogy mindkettőt eltalálták...) meg egyszer oldalba, ja meg még a fejemre is érkezett egy...Plusz még meleg is volt (nyáron) és majd megfulladtam, és ha még futni is kellet már majdnem el is ájultam... Jó játék a paintball, de drága és fájdalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Airsoft ozok ezért az airsoftot választom. Nagyon bejön és télleg olcsóbb mint a Paintball. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts