Drk Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Sziasztok. A segítségeteket kérném! Szeretnék belépni 1 gép BIOS-ába de jelszavas védelemmel van ellátva. Vajon mivel lehetne feltörni? Remélem nem nagyon rossz helyen tettem fel a kérdést! Előre is Köszi, Üdv. Drk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Kiveszed az alaplapból azt a kör alakú "gombelemet" és kihúzod a gépet a konnektorból. Nem tudom mennyi idő kell neki, de szerintem 10-15-30perc múlva bedughatod a gépet és nem lesz jelszó a BIOS-nál. A default beállításokat fogod látni utána (az óra is el fog állítódni). Új gépeknél nem tudom hogy működik-e, de az én gépemnél működik (5 éves PC). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drk Posted November 22, 2008 Author Share Posted November 22, 2008 Namármost ezzel a módszerrel az a probléma hogy elvesznek valamilyen beállítások.-úgyhallottam- Ez a gép a munkahelyemen van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Igen, ezt írtam. Minden beállítás elveszik - BIOS jelszó, BIOS beállítások (átállnak alapértelmezettre). Ha munkahelyi gép, akkor más a helyzet. Vagy megkérdezed a rendszergazdától a jelszót, vagy nincs több ötletem . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Régebben bizonyos alaplap márkákhoz / típusokhoz csináltak ilyen global password-ot amit elfogad a saját beállított mellett. Ilyet lehet keresni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 És azt hol lehet megtalálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakebite Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Csá! milyen gyártmányu bios van a gépen, vagy ha ezt nem tudod akkor az alaplap típusát írd ide. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts