tyimpa8 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Sziasztok! Én abszolút kezdő vagyok.Tehát nincs semmi programom,(úgyhogy várok ötleteket hogy mit töltsek le). A lényeg,hogy van egy focistáról fotóm,és szeretném magamat mellé tenni a képen.Milyen programot válasszak hogy ne nagyon tűnjön fel hogy kamu a kép,és egyáltalán hogyan kezdjek neki? Nagyon várom a segítségeteket!Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 PS, ha kezdő vagy akkor 100% hogy látszani fog hogy kamu. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Én nem szoktam képeket szerkeszteni, de szerintem is teljesen nyilvánvaló, hogy ha kezdő vagy, akkor simán látszani fog a csalás. Szerintem kérj meg valaki hozzáértőbb embert (például itt, Pirateclubon valakit), hogy csinálja meg neked. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyimpa8 Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Köszi a gyors választ!A PS gondolom photoshop!? Miért?A nem kezdők hogyan csinálják hogy nem látszik a kamuság?Van valami trükk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyimpa8 Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Drága Vassadi!Ugye te megcsinálod nekem?Úgy látom MU drukker vagy,én meg éppen egy CR fotóra szeretnék felkerülni! Léccccci! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Szerintem kérj meg valaki hozzáértőbb embert (például itt, Pirateclubon valakit), hogy csinálja meg neked.nana! amúgy ez nem trükk, egyszerűen kontraszt, fényerő és még pár apró beállítás, hogy igazinak tűnjön, nem elég csak C/P-vel rávágni az egyik képet a másikra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts