Belami18 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 1. A Gazdálkodj okosan-ban már két körön belül megvan a berendezett lakásod, nem veszed meg a győzelemhez szükséges CSÉB-biztosítást. 2. Barkochbázás közben minden kérdésre ˝Közöd, köcs*g?˝-gel válaszolsz. 3. Ha hatan vagytok a pingpongasztalnál, párosozni akarsz, ha hárman, egyesezni, ha ketten, akkor meg nem viszel ütőt. 4. Rágót ragasztasz az NDK-s rulettkerék aljára, ezért a gyerekek egész este az asztallal kell hogy pörgessék. 5. Pirospacsi közben, ha te jössz, befelé fordítod a pecsétgyűrűd. 6. A céges ismerkedés közben mindenkinek beleüvöltöd a nevét a mikrofonba, meg hogy hány gyereke van. 7. A lottózóban elmondod, hogy sokkal nagyobb a matematikai esélye annak, hogy valaki erőszakos halállal haljon meg, minthogy ötöse legyen a lottón, ezért azt javaslod mindenkinek, hogy inkább menjen haza és féljen. 8. Biliárd közben minden golyót a hátad mögül játszol meg, aminek következtében kiborul egy korsó sör, felszakad a posztó, és a barátaid szemlesütve kérnek bocsánatot attól a rockertől, akit a bőrkabátját átszúrva májon vágtál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Az ötös lottós ütött Belami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 a 8. a legnagyobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 A Ping-pong és a lottós a alegjobb de a többi is nagyon üt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 sztem is a 8. a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
staxx Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 A lottós nagyon cefet jó gratula! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Áá , sztem a legjobb az 5-ös címlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulll3 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 szerintem is mind jóde azért a ping pongos a legjobb kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Ez negyon jó! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Sztem is a 7.-8. ütütt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts