thaviddd Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Hali! Van 6db képem, és a 6 darab képet szeretném egy képpé formálni úgy h a képen 2 sorban vannak, minden sorban 3 db. Lehet nagyon alap dolog, de hogyan kell megcsinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Hát mondjuk ha csak simán egymás mellé akarod illeszteni, és nem kell semmiféle extra, akkor egyszerűen csinálsz a paintben egy akkora üres képet amire elfér mind a kívánt elrendezésben, egyesével megnyitod őket egy másik paintben. Körülvágod, és az üresen beilleszted, majd elhelyezed, ugyanezt megteszed mind a 6 képpel egymás mellé. A készet elmented és már kész is. Ha pedig ps ban akarod, lényegében ugyan ez, csak ott külön rétegekre illeszti be, és azokat később is tudod mozgatni, illetve módosítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaviddd Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 jó de én nagyon noob vagyok még hozzá és ps-el szeretném megcsinálni.szal cisnáltam egy újat és megnyitottam a képeket.A vágóval kijelöltem a kivágni kivánt dolgot aztán...? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 google, ps kézikönyv... ess neki most őszintén... fingod sincs arról, hogy mi a photoshop, de utánanézni is lusta vagy (ráadásul nem egy olyan marha bonyolult művelet), és elvárnád, hogy mi írjuk le neked lépésről lépésre a dolgokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaviddd Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 (edited) Nos nem éppen. Leszedtem két könyvet is de egyikben sem volt benne nem tudom miért. Valószínüleg túl egyszerű volt. Amúgy meg ha nem tudnád a Kérdezz-Felelünknek ez a lényege ha nem tudsz valamit akkor megkérdezed és itt segítenek tanácsokkal. Ennyi. Amúgy már megoldottam szal köszi annak aki értelmes dolgot tudott hozzáfűzni xP Módosította November 20, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 nos, véleményem szerint a ctrl + c, ctrl + v billentyűkombináció azok számára sem ismeretlen, akik nem tudják profi szinten kezelni a photoshopot... onnantól mi a gond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaviddd Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 Annyi h ezzel egymásra másolod a képeket. Amire nem jöttem rá az az hogy hogyan mozgatod egymás mellé de aztán megtaláltam a mozgatás ikont...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts