waldo Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 1.A denevérek Ülnek a denevérek a fán. Jön az egyik, véres a foga. Kérdezik a többiek: -Hol jártál te? -Látjátok azt a kertet? -Igen. -Na ott voltam. Jön egy másik denevér annak már az egész feje véres. -Hol jártál te? -Látjátok azt a kertet? -igen. -Én ott voltam. Megin jön egy denevér, annak az egész teste véres. -Hol jártál te? -Látjátok azt a fát? -Igen. -Én nem láttam! 2.A beszélgetés Kopog a halál a szőke nönek az ajtaján. -Érted jöttem!-momdja a halál -Értem? -Érted! -Nem értem. HA tetszet vagy nem irjatok! Itt köszönj meg mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Egész jó viccek,de minek csinálsz neki új topicot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 mert október3.án regizett? vedd el a kedvét töle szerintem sőt banntasd mert uj topicot nyitott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 banntasd Azt jól megmondtad köszönet.. Nagy forma ez a waldo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 mert október3.án regizett? vedd el a kedvét töle szerintem sőt banntasd mert uj topicot nyitott Öööö...nem én vagyok az admin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts