dohi Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Hali! Légyszíves segítsen valaki, hogyan tudnám egy DVD-n a hangsáv cserét (pl. olasz ki, helyette magyar be) eredeti menü megtartásával megoldani. (Esetleg a menüt minimálisan átirni, pl. az italian-t hungarian v. magyarra , de ez túl nem fontos). Menü nélkül megy a dolog, de szeretném, ha megmaradna az is. Légyszíves valami programot ajánljatok és ha lehet leírást vagy annak fellelhetőségét is, mert igen "zöldfülű" vagyok a témában. Köszi előre is! dohi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 szia! Ezt olvasd végig: http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=289 Elég jól magyaráz annó nekem is sikerült feliratot hozzáadni. Bár a gomb átírásról nekem is kéne valami leirás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohi Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 Köszönöm pityu30! Kipróbálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
golyzer Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Sziasztok! Mivel az én gondom is hasonló, gondoltam nem nyitok ezért 1 új topicot! Nos, a probléma a következő: van 1-2 DVD filmem, amelyen kicsit rossz a hang (az egyik oldal hangosabban szól, mint a másik, de nem 5.1-es hang, hanem 2.0!!!) Vmilyen progikkal megoldható lenne, h levarázsolni a 2.0-ás hangot, és kijavítva visszadobni az eredeti helyére?? Ha valaki tudja, mit, hogyan kell csinálni, kérem írjon!!!! Előre is köszönöm!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ádi123 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Sziasztok! Bocsi hogy hülyeséget kérdezek...de ha átkonvertálom a divx-et dvd formátumba akkor a házimozin 5.1-es hangzású lesz? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 golyzer: dvd audio ripper - Ezzel a progival lemented a kívánt hangsávot mondjuk wavba, betöltöd sony sound forge-ba ott kijelölöd a halkabb hangsávot és a process menü volume parancsával szórakozol százalékban van megadva az eredetihez viszonyítva (ha pl 50% al hangosítani akarod akkor 150% ot állítassz a csúszkán). Aztán ha engedi ezt ac3 stereo 48khz 192kbitbe elmented. És a fentebb linkelt másik hozzászólásban lévő progikkal a leirás szerint összedobod a kész dvd-t. ádi123: Csak akkor ha az eredeti avi-n is 6 csatornás volt a hang. Ha 1400Mb körüli vagy 2cd-s akkor jó esélyed van rá hogy igen. g-spot vagy media player classic progi megmutatja hogy igen-e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts