Manfred von Richthofen Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 GTAIV igaz még nem jelent meg de az XBOX-os verzió alapján is lehet szavazni meg sztem a történetet már szinte mindenki tudja! +új motor szebb grafika! Szerk.:Mostmár mehet fél éve a GTAIV pc-s szavazása is! Az elrontott portolás miatt sztem nem sok mindenkinek tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 GTA 3 & 4. A 3-at nagyon szerettem anno még régen, de most is okoz pár kellemes órát nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacebumm Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Én úgy tudom már van ilyen téma Némelyek még mindig nem használják a keresőt. Nah mindegy nekem a GTA 3 és a San Andreas tetszett! A GTA IV meg el se fog indulni . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 a III ill. a Vice City a legjobb. a IV. pedig semmi újat nem tudott mutatni, gyakorlatilag Gta III szebb grafikával... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Szerintem a Vice City, méghozzá a hangulat miatt. Nekem személyesen nem csak a legjobb GTA-rész, hanem az összes létező játék közül a legjobb. A San Andreas is nagyon jó, a GTA4 az meg főleg, utóbbira szintén tettem egy szavazatot. De Baad_newzz amit irtál az egyáltalán nem igaz és egy kicsit fel is húztál vele. Nem tudom hogy te mennyit tudsz a GTA4-ről (a hsz-ed alapján semmit - bocs) de az hogy semmi újítást nem hozott az egy nagy hülyeség. Egyértelműen ez hozta a legtöbb újítást a sorozat bármelyik játékához képest, és az, hogy olyan, mint a GTA3 csak jobb grafikával ez meg egy ugyanakkora hülyeség, egyrészt nem is ugyanott játszódik a két játék (a helyszín Liberty City mind a kettőben, de a 4-ben teljesen átalakították). Eddig azt hittem jó gyerek vagy (azok után hogy segítettél meg hogy Milan-szurkoló vagy), igaz lehet, hogy az vagy, de az biztos, hogy a játékokhoz különösebben nem értesz... (Bocs) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 nekem a III me a SA jött be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 jaja nem is játszottam vele.....(annyira vártam ezt a játékot, hogy még meg is rendeltem anno, de olyan nagyszerű, hogy azóta se játszok vele...) vassadi: Te játszottál már egyáltalán vele? vagy csak a videókat nézted a Youtube-on? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Egyetértek bn-el ! Kiakasztottam a GTA IV-et de csak ez első pár órában volt olyan "fú de jó ezt is lehet má' csinálni ebbe" fílingem ! ON: GTA III-ra szavaztam ! (örök favorit) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Nekem a Vice city az örök favorit .. Jobbat már úgy se adnak ki .. csak a grafika javul.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa123 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Én az összes GTA-t kijátszotam (kivéve a GTA 4 et)de sztem a san andreas legjobb mert jó nagy a térkép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Nekem mindegyik rész tetszik, mert hát a gta az gta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 A legjobb rész sztem a San Andreas. Ezt azért mondom mert a GTA IV-el még nem játszottam videók alapján meg nem ítélek... De ha kijön van rá egy erős tippem hogy az lesz a legjobb rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Szerintem a Vice City a legjobb, Malibu Klub Forewaaa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Szerintem a San andreas messze a legjobb. Nagyon változatos, nagy pályával, minden benne van szinte ami a többi részben megvan. De a GTA IV is jó lesz már nagyon várom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6059579 ezt kihagytad(bár még meg se jelent XD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Nekem a Vice city az örök favorit .. Jobbat már úgy se adnak ki .. csak a grafika javul.. nekem pont a vicecity az amit kihagytam Nem tudom megjegyezni a map-ját am azis jó game Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Ezek közül egyik sem. A legjobb nálam az LCS-VCS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Vice City és Vice City Stories a favorit nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 GTA 2. =D 1 küldtetést sem tudtam benne megcsinálni,de az autós üldözésekre még mindig emlékszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 GTA 3 legjobb nekem ez jon be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dede14 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Mind1ik jó volt a maga idejében Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike92 Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Sztem a Vice city t sosem tudják überelni. Örök kedvenc nem csak a gta k közt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Gyerekek, ti nem tudjátok értékelni a sima szimpla minden alcím-mentes GTA-t... az volt a legkirályabb játék a maga idejében, de még most is megállja a helyét Hosszú, rengeteget lehetett ökörködni vele... ISTEN játék Nem minden a grafika Sőt... Aztán lehet hogy a 4. rész fog a legnagyobbat ütni, sőt valószínű, de NEKEM a 2 és 3 nem volt akkora áttörés mint az 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Az, hogy melyik a legjobb azt nem igazán tudom, de engem a GTA és GTA III kötött le a legjobban mindközül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 szerintem a legjobban sikerült GTA, az a GTA II. komolyan mondjátok, hogy nem tudtatok napokat eltölteni azon, hogy minnél jobban megutáltasd magad a Yakuzákkal??? szerintem a többi sehol nincs ehhez képest!! na jó, talán még a vájsz sziti, ami úgy ahogy jó lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Hmmm menjünk csak sorba Az első rész, valamint a kiegészítője a London... hű.. atom volt így utólag nemtom mit élveztem benne, kicsi voltam, angolul nem tudtam, csak mászkáltam, loptam a jobbnál jobb kocsikat, próbáltam átugratni a hídon király volt, de most már nem tudna lekötni. A második rész.... hmm... megvettem, de valamiért ezzel játszottam a legkevesebbet A multiplayer poén volt, de amúgy semmi extra. A harmadik rész az nagyon meglepett, teljesen új érzés, nagyon tetszett. A Vice City......űűűűű atom! Az a 80as évek filing nagyon zsír plusz ebben már lehetett motorozni, a grafika nem újult, de nagyon szuper volt, ezzel játszottam a legtöbbet mind közül.Volt amikor már egy alap verda sem volt benne, mindet lecseréltem vmi netről töltött cuccal, szanaszét moddoltam. San Andreas: rengeteg lehetőség, tetszett, de valahogy mégsem ütött akkorát mint a VC.Bár még most is játszok vele. A IV az kimaradt, bár annyira nem is nagyon izgat, ígyhát arról nem mondok semmit. A GTA VC és a San Andreas a legjobb a sorozatból szerintem. Ja és szerintem a Vice Cityben a legeslegjobbak a zenék!... bár a SA -ban is vannak jók (Guns N Roses, Rage Against the Machine stb ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 GTA IV. szerintem az valami atom isten játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Mi ez a kevés szavazat a sima GTA-n? Gyerekek, ti nem játszottatok a jó felülnézetes gémmel? az volt a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 San Andreas szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Hát a GTA-t nagyin imádtam, a 2 és a London kimaradt. Utána ami nagyon tetszett az a 3 volt a rengetek újdonsággal. A város is abba volt a leghangulatosabb. Vice City, San Andreas is jó volt, de semmi extra. Na GTA4 nagyon jó lett volna ha nem lenne regetek apróbb hiba ami elrontja a játékélményemet (bár így is jobban szeretem mint a VC-t és az SA-t). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts