chesterboy1 Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 ha beirod a nevet a by Mick nelkul akkor lathatod hogy fenn van mar. nem tudom melyik verzio lehet, de meg tudod nezni. feladatkezelo-sugo-nevjegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Sajnos nem bírtam elérni az általad leírt módon. Írd le másképp, hogy mire kattintsak.Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber Posted Október 25, 2009 Share Posted Október 25, 2009 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Probléma a következő. Felraktam a Win7-t 64-bit verziót azzal nincs is baj az frankón megy, de ha felrakom a Spyware Doctor-t ill. a Nod32-t behal a gép. Külön külön megy mind a kettő de ha együtt felvannak telepítve iszonyatosan belassul a gép szinte használhatatlan. Mind a 2 progi teljesen legális, ez a legbosszantóbb az egészbe. Valaki ha tud vagy találkozott ilyen problémával akkor annak megköszönném ha segítene! Előre is köszönöm! Üdv:Cyber Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Október 25, 2009 Share Posted Október 25, 2009 megnyitod a feladatkezelot (talca jobb klikk,feladatkezelo inditasa), felso menupontoknal sugo es ott nevjegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 25, 2009 Share Posted Október 25, 2009 7600-as buildra épül.Tehát akkor ez jó verzió. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Október 25, 2009 Share Posted Október 25, 2009 7600 a végleges. Amúgy van már magyar végleges is, igaz kell hozzá aktivátor. De akit érdekel, ez a neve: Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 1. nem kellene itt közölni "szolgálati közleményeket!" 2. ne mond nekem hogy leszedted az össze itt található Win7-et!! (RTM- verziók még jó hogy nem gyáriak!!!) Én OEM RTM7600-as Enterprise verziót használok, hónapok óta!! Semmi najom vele, nem tudom mi külömbség lehet bolti és nem bolti verziók között!! Még mielőtt Off tömeg beindul... Ne tegyétek, mert törlök mindent + WARN!!!!!! Én kérek elnézést, hogy ide írtam, tudom, hogy letöltő topik. Ígérem többet nem írok ide. Csak akkor nem értem miért van ez a kis program... Igen, nem hiszed el, az összes NEM RTM Win7-et leszedtem és csak az egyik angol verziót írta erdetinek, az összes többit nem tudta azonosítani... Jelenleg is szedek Win7-et, az tolsó 3 feltöltést szedem le, azt is bevizsgálom. ezek szerint nem érdemes használni ezt az azonosító progit? Én is szedek egy verziót ami a hotfile-ra van feltöltve.Az állítólag bolti. (Microsoft Windows 7 Ultimate Final EN/CZ/HU/PL/RU x86/x64 ISO-->Fredapó által) Sajnos a progi mindenre "buheráltat" írt eddig. illetve csak egy utolsó kérdés, miért csak az ultimate verziót töltitek fel? Miért nem lehet olyan ISO-t feltölteni, ami az összes verziót tartalmazza és mindenki ki tudná választani a magának megfelelőt. Azért mert ha az összes egybe lenne fent akkor 15 GB-re tolódna ki az ISO képfájl mérete. Már a 4 nyelvű végleges Ultimate változat is csak dupla DVD-re írható ki (4.68 GB) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Jó, akkor hülyeség és elnézést kérek mindazoktól akiket megbántottam az előzőnek írt orbitális baromságommal. Te írtad azt, hogy ez az ISO ellenőrző program EGY kivételével mindegyiket kamusnak írta.Melyik volt az az egy kivétel? Ha itt nincs olyan OEM változat ami az összeset tartalmazza akkor keresel egyet torrenten.Ennyi. MSDN : Microsoft saját hálózata amiken az új dolgok és frissítések vannak. OEM: http://hu.wikipedia.org/wiki/OEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laccccc Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Hogyan kell elinditani a win 7 verifier programot. Nekem se hogy sem megy elöre is köszönöm a segitséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laccccc Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 tom18 köszi a segitséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Bocs, ha már leirtátok, de nem fogom egy mondatért átböngészni az egész topicot. Tud valaki hivatalos infót arról hogy ez lesz az utcsó windows amiből lesz 32 bites? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 Heads Dragon Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Ez mennyire bevált verzió? Link Tényleg nem kell regezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Ezt nem kell regelni (aktiválni): Microsoft Windows 7 Ultimate Final EN/HU/DE x86/x64 ISO (Wendriner által kirakott/feltöltött és tuti, hogy működik.Előtte ilyen verzióm volt.) Ezt kell: Microsoft Windows 7 Ultimate Final EN/CZ/HU/PL/RU x86/x64 ISO (Fredapó által.Én is ezt használom és tökéletesen működik!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Szerintem valami drivert kell felrakni.Nézd meg a DVD olvasót gyártójának honlapját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Akkor firmware.Vagy hogy hívják már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Szerintetek azok a változatok amik telepítés végén automatikusan aktiválódnak lehetnek gyári verziók? Azt gondolom, hogy azok a verziók VLite (vagy 7Lite?) gyanúsak.Ami nem gyári verziót jelent. Szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Nem feltétlen vlite, azzal nem lehet ezt megcsinálni Nem mindig nyúlnak bele másba. Viszont az hogy vlite-os, nem feltétlen jelent rosszat sem, én is "csináltam" magamnak vistát anno, amiből kiszedtem a számomra felesleges drivereket, nyelveket ilyesmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Köszi a segítséget! Tudtátok, hogy az Enterprise és az Ultimate verzió között nincs említésre méltó különbség? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Egy technikai kérdés. Az automata aktivátort hogyan integrálják bele az ISO fájlba?El tudja valaki magyarázni? Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor0089 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy amikor XP-ben elindítottam a shutdown-t a futtatásban, akkor kiadott egy hibaüzenetet, hogy a windows le fog állni, meg ilyesmik, amiket beírtam paraméterként. De a windows 7-ben már nem jelenik meg az ablak, csak elkezd számolni, és kikapcsol mikor végig ért. Azt nem tudom valahol megnézni, hogy mennyi idő van még hátra? Előre is köszi, ha valaki tudja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Nem ráérnek azzal a windows8-al nem tudom mi van mostanában a microsoftal,kiadta a vistát,azzal befürödtek,bár személy szerint kevés gondom volt vele,utánna most a window7 ami friss és ropogós,bár én hónapok óta használaom az64bit RTM változatot és nagyon elégedett vagyok vele.Mi a francért nem engednek kibontakozni egy rendszert mindennek idő kell,lassan elérjük azt hogy évente jelenik meg új windows,és mindíg gépet kell frissíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Egy kérdésem van. -Az Eternity változat milyen? -Mik vannak benne? -Érdemes használni és megbízható? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Mellelsleg engem még mindig érdekelne a windows 7 automata aktiválása. Sőt egy Windows Mail-hez hasonló levelelző kliens is. Se a thunderbird, se az IncrediMail nem jó. Ha érdekel valakit Windows 7 automatikus válaszfájl, akkor írjon, automatikus telepítéshez... Csak az autó aktiválás nem megy, nem tudom hogy kell. Windows Live Mail esetleg? Amúgy ezeket a buhera-windowsokat én sose szerettem szvsz. Jobb az, ha valaki saját szájíze szerint válogatja össze, mi kell bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Értem a problémádat, hát sajnos én se találtam még win-re olyan levelezőprogramot, mint osx-en az apple mail. Tulajdonképp nekem a live mail a legszimpatikusabb, de amúgy te mit használsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Probléma a következő. Felraktam a Win7-t 64-bit verziót azzal nincs is baj az frankón megy, de ha felrakom a Spyware Doctor-t ill. a Nod32-t behal a gép. Külön külön megy mind a kettő de ha együtt felvannak telepítve iszonyatosan belassul a gép szinte használhatatlan. Mind a 2 progi teljesen legális, ez a legbosszantóbb az egészbe. Valaki ha tud vagy találkozott ilyen problémával akkor annak megköszönném ha segítene! Előre is köszönöm! Üdv:Cyber Senki nem tud segíteni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Hát figyelj, szerintem a spyware doctor felesleges, bár értem a gondodat, hogy ugye megvetted... próbáltad a spydoki vírusölőjét letiltani? Mert ugye 2 vírusölő össze tud akadni... na meg ott van még a win defender is, bár gondolom az magától letiltódott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csutak Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 A Win7 nekem negyon jo csak egy problémám van vele hogy van egy multifunkcios nyomtatom. Egy hp officejet 4255 all-in-one tipusu nyomtatom és nem találok hozá programot ami a win 7 - hez jo és magyar is mert csak angolt találtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Az angol miért nem jó? Magam is jártam így.Kénytelen voltam angol vagy német nyelvű szoftvert vagy drivert használni mert nem volt magyar nyelvű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csutak Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 (edited) Mert magyar vagyok és könyebben tudom használni ha valamit kiír mint pl. hibajelzést Módosította December 25, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Jó de ha nincs magyar, csak angol vagy német, akkor mit csinálsz? Veszel egy másik nyomtatót, ami Win7 kompatibilis és magyar? De amúgy meg arra, hogy te "magyar vagy", arra én azt mondom, hogy ha megtanulsz beszélő szinten más nyelven, az nem hátrány! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts