gyuszi02 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...527&st=150# csak jól emlékeztem hogy ez is le volt már írva.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leandro_ Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 mcbizke, nagyobb oprendszer nagyobb gépet is megkíván ezt gondolom nem kell magyarázni..nálam a firefox 250megát eszik 3 nyitott ablaknál... tom, a win7nek csak egy baja van még nincsenek hozzá normális driverek. Szal amíg nem jön ki normál verzióba a win7 nem is fog minden tökéletesen futni. Nekem a tv-t nem akarja felismerni pedig vistán rendesen meg lehetett buherálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Vezérlőpultban van valami lokalizáció beállítás ahol át kell állítani a nyelvet magyarra, és minden magyar lesz hirtelen... az időt meg az időzónában tudod beállítani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli860618 Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 sziasztok a startmenűt meglehet benne változtatni régi kalssziksura vagy csak ez a nyomi van benne ami be jön instalásánál? (elöre is elnézést ha van olyan akinek tetszik ez, de én pl semmit nem találok meg benne csak fél óra keresgélés után) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atilka62 Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Már letöltöttem több fajta Drivert: P17X_SupportPack_2_0.exe, SBLive_SupportPack_1_5.exe, kxdrv3541-full.exe, SBL_VTDRV_LB_2_10_0001A.exe. ezeket mind kipróbáltam, de mindegyikkel ugyanaz, kékhalál, majd újraindúl. Szia tom18! Ajánlom neked az új Driver Genius-t, nekem minden drivert megtalált WIN 7-re. Egy próbát megér neked is. Itt egy link hozzá a Pirateclub- ról! http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5844609&hl=genius A legutolsó hozzászólásnál töltsd le 9.0-ást. Sok sikert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli860618 Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 Sziasztok. Ha már aktiválva van a Windows 7 X64 em (kiirja hogy aktiválva) akkor kilehet engedni a microsoft oldalra frissiteni vagy ezeket még nem szabad? a másik kérdésem meg az lenne, hogy most vettem egy n260gtxet és itt a windows 7 be probáltam ki elsönek de mindig elmegy a kép egy kis idore és mikor vissza jön kiirja, hogy a 190,62 nvidia illesztő program elvesztette a kapcsolatot egy kis idore de már helyre jött, esetenként simán kikapcsolja a monitort vagy kékhalált csinál. feltettem egy régebbit 185 öst ezzel is ugyan azt csinálja csak ritkábban és kék halál még nem volt meg monitor kikapcsolás rem. nem is lesz lehet a windows 7 hibája vagy gyanakodjak rá, hogy esetleg rossz a vga hardveresen? (megjegyzem a kék halált a másik driver is csak akkor csinálta mikor engedélyeztem neki a 3d-s opciot a forcverbe, de akkro viszont végig ) ha vki találkozott hasonloval vagy tud vmi megoldást az segitsen létszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 2, 2009 Share Posted Október 2, 2009 Nálam működött normálisan a Windows Update tehát lehet frissíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli860618 Posted Október 2, 2009 Share Posted Október 2, 2009 Köszi ez si segitség hogy kiengedhetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Október 6, 2009 Share Posted Október 6, 2009 Üdv mindegykinek. Egy kis segítség kéne. Felkeraktam a Win7-et. Az a gondom, hogy van egy SB Live! hangkártyám. Na most van gépemben 4 GB RAM. Ha csak 2 GB-t használok és bármelyik 2-t, akkor a Win7-hez a WinXP-s SB driver is jó hozzá. Ha mind a 4 GB-t használöm, akkor az összes SB LIVE! driverre összeesik, kékhalál majd újraindúl. Az a kérdésem, visszarakjam a Vista-t, vagy alaplapot cseréljek, vagy vegyek egy Win7 kompatibilis hangkártyát. De melyik Windows 7 Kompatibilis az SB kártyák közül? Mellesleg rohadt jó ez a Windows 7 nagyon gyors és szereti a Hybrid SLI-t és a 4 GB RAM-ot. Csak ezzel hangkártyával nem tudok megbírkózni. Help me please Help me. Már letöltöttem több fajta Drivert: P17X_SupportPack_2_0.exe, SBLive_SupportPack_1_5.exe, kxdrv3541-full.exe, SBL_VTDRV_LB_2_10_0001A.exe. ezeket mind kipróbáltam, de mindegyikkel ugyanaz, kékhalál, majd újraindúl. Az én hangkártyám (audigy SE) driver nélkül elindult... sőt, semmihez se kellett drivert feltenni, csak a vga-hoz. Hát windóz az ilyen? Amúgy innen próbáltál már drivert szedni hozzá? http://support.creative.com/kb/showarticle.aspx?sid=61105 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kockafeju Posted Október 7, 2009 Share Posted Október 7, 2009 Hali Nekem olyan gondom van,hogy win7 32bit 7600 hun felraktam kipróbálásra és bejött. Vettem egy vinyót és ugye letöröltem a régi vinyoról W7-et(leformáztam) és az új vinyóra felraktam sokadjára a 7-et. Istenért sem akart bejöni de a biosban az dátum állításával végre sikerült felnyomni. A jobb alsó sarokban kiírta,hogy nem eredeti és nem jött be az asztal.Most hogy aktiváljam mikor nem engedi megnyitni a lodert(aktivátort).Egyedül csökkentett módban engedi megnyitni de ott nem lehet aktiválni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldyandras Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 sziasztok! Tudna valaki egy normális win7 aktivátort ajánlani? szinte mindent próbáltam, de eddig csak max 10 napot nyertem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...entry1343426250 itt ami van mind működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorrencs Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 Ilyet látott már valaki? Gőzöm sincs mitől van ez. Eredeti MSDN verzió van telepítve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldyandras Posted Október 11, 2009 Share Posted Október 11, 2009 Kösz gyuszi02, A link sokat segített! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laicka123 Posted Október 11, 2009 Share Posted Október 11, 2009 Azt szeretném kérdezni h az xp-s programok, játékok is mennek win 7et?? mert mondták sokan h nem mennek, de találkoztam olyanokkal akik azt mondták h mennek előre is thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Október 11, 2009 Share Posted Október 11, 2009 Mennek. Nekem eddig minden elindult rajta (64-bit). Még a régi win98 korszak-beli játékok is. Aktivátorról a tapasztalataim, hogy mindegyik megy. De nekem a legjobban a Windows 7 Loader 1.7 by DAZ tetszett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laicka123 Posted Október 12, 2009 Share Posted Október 12, 2009 (edited) És ez a Windows 7 Loader 1.7 mit is csinál??? már bocs asok kérdésért de nem akarom addig felrakni addig nem tudok róla több dolgot:P Módosította Október 13, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Október 12, 2009 Share Posted Október 12, 2009 Eredeti vindózt csak Neked Amúgy meg azt emulálja, hogy olyan gépet vettél, amihez eredeti win7 jár... szóval nem fog semmit tönkrevágni. Más: használ valaki Mac-en win7et? Nincs rá valami normális HFS olvasó/író progi? Macdrive 8-at próbáltam, kékhalált eredményez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosie Posted Október 13, 2009 Share Posted Október 13, 2009 Ez nagyon zsír! Nagyon bejön a Win7... szinte minden porcikáját imádom! Csak ajánlani tudom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldyandras Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 És ez a Windows 7 Loader 1.7 mit is csinál??? már bocs asok kérdésért de nem akarom addig felrakni addig nem tudok róla több dolgot:P Én a helyedben nem szórakoznék vele, mert az én laptopomat rendesen hazavágta... Frankón szétkapta a rendszert -> az urjaindítás után nem hozta be az op rendszert, és bentragadtam a BIOSban. Végül meg tudtam menteni az adatokat, de sok időt elvett az életemből. Újra kellett raknom a rendszert, ami megintcsak vicces volt; ugyanis a Microsoft lepaktált a laptopgyártókkal, h. xp-t vagy annál régebbi op rendszert ne lehessen feltenni az uj laptopokra, így választhattam a vista és a win7 között... naná h a win7et választottam, és így megint ott vok ahonnan elindultam. Persze így nem teljes a sztori; haveromnak -akitől mellesleg a progit kaptam- Acer laptopja van és neki teljesen jól működött, de valamiért az én HP mat nem szerette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 Meg ez csak emulált BIOS, ami nem nyújt végleges aktiválást... MS akármikor lelőheti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Bandi} Posted Október 22, 2009 Share Posted Október 22, 2009 hello nem ma jelent meg a Win 7 magyar hivatalosan is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Október 22, 2009 Share Posted Október 22, 2009 De igen. Egyelőre persze csak az x86-os, asszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Október 23, 2009 Share Posted Október 23, 2009 valaki segítsen legyen olyan rendes, tegnap este felraktam és mindent fel is dobtam a gépre, de nincs hang és msn-re sem jelentkezik be ! ha tud valaki segítsen ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakebite Posted Október 23, 2009 Share Posted Október 23, 2009 CSá! töltsd le a drivereket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Október 23, 2009 Share Posted Október 23, 2009 leszedtem a hangkártya drivert is de semmi :@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Sziasztok.Pár napja kijött egy nagyon jó változat.Egyelőre csak torrenten van fent de megéri leszedni mert eddig semmi problémám nem volt vele.Egy gyengébb gépre raktam fel amin mobilinternet van.Mindent felismert elsőre.Hang nálam sem volt eleinte de ezt az első Windows updetes frissítéssel orvosolni lehetett. Ez egy olyan változat ami valóban aktiválva van és az első indításkor már eredetinek érzékeli a rendszer az OS-t. Ezen a néven van fent: Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE - by Mick (Jól seedelik.Nekem 400-al jött.) Telepítése sem bonyolult: 1. Kiírod a letöltött ISO fájlt DVD-re. (2.23 GB és bie786 néven van) 2. Bebootolsz a frissen kiírt DVD-vel. 3. Telepíted CD kulcs nélkül! A biztonság kedvéért az internetkapcsolatot is függeszd fel telepítés alatt. (Megjegyzés: Semmilyen aktivátor nem kell hozzá!) 4. A telepítés végén kell várakozni egy ideig.Ekkor generálja a CD kulcsot amit egy MS DOS kinézetű ablakban látni fogsz.(Igaz akkor csak pár másodpercig.) 5.Magyarítod és Enjoy! Ha bemásoljátok a code előtag közé zárt nevet akkor kiadja elsőnek a Google.A thepiratebayre fog vezetni az út. Igaz angol nyelvű de ha Win Updetéről leszeditek a 40 megás nyelvi csomagot akkor utána természetesen magyar lesz minden.EZ kb. 10-15 percig is eltarthat. Leírom még egyszer: Teszteltem és tökéletesen működik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 hat nem tudom en inkabb megvarom a magyar verziot. addig is elvagyok a 7100-l. Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE - by Mick ez meg nem 1 par napja jott ki, lassan 2 honapja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 ÉN azt hallottam hogy ez a 7600 as verzió a végleges.Ebből mi igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 hat nem tudom en inkabb megvarom a magyar verziot. addig is elvagyok a 7100-l. ez meg nem 1 par napja jott ki, lassan 2 honapja. Akkor két hónapja.Nem tudtam de az tény, hogy pár napja került fel a thepiratebay top listájába.Gondolom jó és leszedem.Ez a verzió bejött. De ez a "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE - by Mick" fajta akkor nem a végleges? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts