Schwab1988 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Sziasztok! Az RC-ben, hogyan lehet a rendszer-visszaállítási pontokat eltávolítani? A rendszerpartíció tulajdonságainál nem találom ezt az opciót. Köszi! Már lényegtelen, megtaláltam. Nem értem, elsőre miért nem volt a helyén? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Sziasztok azt meg lehet oldani hogy a tálcán legyen gyorsikonok, de mikor megnyitok egy ott lévő ikont az akkor is maradjon ott és ne változzon. meg volt olyan hogy megnyitok valamit és a megynyitott ikonok közt ott voltak a kis ikonok is ezt hogy lehetne kiszűrni ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy_06 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Eddig se volt muszáj lecserélni semelyiket sem. Én február óta a Build 7000-et használom. Minek használjak el minden egyes buildre egy dévédét? Hülye leszek. Majd ha kijött végre az RTM, akkor azt felteszem. Akarom mondani, a normál, bolti "retail" kiadás... Ezek szerint Windows Update nem hajlandó a buildeket frissíteni... Hol találunk "Changelog"-ot? Mikor érdemes frissebb kiadást telepíteni? Vagyis jobb lett volna a 7100-at RW-DVD-re írni... Tuti nincs más választásunk a frissítésre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy_06 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Hali! Én a Windows 7 frissítései ügyében írok. Folyamatosan jelennek meg az új buildek, de én inkább a 7100-assal kezdtem ami a Microsoft oldaláról volt letölthető. Ezt ki is írtam, fel is tettem, minden műxik egyelőre. Azonban már van sok új build. Szeretnék frissíteni, de nem úgy, hogy letöltöm tök előlről és reinstall az egész. Van erre megoldás? Vagy hagyjam, és várjak az RC-re? Ezesetben honnan tudjuk, hogy mikor lenne érdemesebb újratelepítést csinálni frissebb buildel? Changelog valahol? Köszönöm, üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
apachederzs Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 hali! lenne 1kérdésem..:az hogy hogyan tufom letörölni az összes win7fájlokat? tudom h hülyének néztek h le akarom törölni.. csak azért kellene mert nem vmi hűdeerős a gépem... vagy segítsetek hogy hogyan lehet beállítani,h az xp legyen az elsődleges oprendszer?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lestat007 Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Sziasztok! Hát nekem teljesen bejön a 7-es. Viszont lenne egy gondom. Jelenleg a 7600, 64 bites verzió van a gépemen. Viszont hiába rakom fel az audió driveremet, a zene, és minden hang mégis csak az első hangszórókból jön az 5.1-es hangrendszeremen. De az audiopro programomon ha elíndítom e lejátszást, minden hangfal szól rendesen. Kaptam az alaplapi cd-n egy Dolby Controll Center nevű progit. Az meg nem indul el, hogy beállítsam. A 32 bitesen is ez volt a gond, de ott elindult a program. Most meg hiába próbálom a kompatibilitásokat, nem indul sehogy. Tudna valaki segíteni? MSI ex-620x gépem van, ha ez segít. Ja és azt írja, hogy a legújabb driver van hozzá Köszi a segítséget, ha valaki ír. Üdv, Lestat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyke007 Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Innen a pirateclubrol letöltöttem a "Windows 7 RTM Build 7600 x64" és a "Activation Crack a RTM.Build.7600.x64.DVD-CHINA -hoz!" , addig eljutottam hogy ki írtam dvd-re a win7 telepitőjét, aztán fel kell rakni, az aktivátort telepités után kell használni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 Elvileg igen,utána kell felrakni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 Természetesen utána kell, rendszergazda módban futtatva (már ha ez ugyanaz az aktivátor amit én használtam, de az aktivátorokat általában mindig rendszergazdaként kell futtatni.) Tommy_06, nemtom olvasod-e még ,de van más mód is, ami vindóz alól frissíti a vindózt, egy ini fájlt kell átírni a telepítő lemezen (cversion.ini azon belül a minclient számát írd át egy alacsonyabbra [pl 7100-ról 7000-re], és ELVILEG működni fog így). Ehhez természetesen a lemez tartalmát másold fel a gépedre/usb meghajtóra stb. Nem tudom, hogy működik-e elég sok helyen olvastam/láttam hogy működik, a magam részéről inkább vettem egy dévédét, miután a Beta verzió júluistól kétóránként kilép, augusztustól meg nem indul el De amúgy nem váltottam volna még az rtm-re sem, csak a kiadott változatra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
6cnemda Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Hali! Ott tartok h letöltöttem a 7-es RTM final verziojat.Ki írtam rendsreindito dvd-re nincs is vele semmi baj, bebootol csak utánna amikor kiválasztom a nyelvet és elkellene fogadni a licenszet akkor valami drivert kér amit tudnék tallozni de mi lehet ez a driver? gépem: CPU Intel pentium egymagos 2GHz-es proci VGA Ati radeon 9250 128 mb 756 mb ddr ram ennyi. mi lehet a probléma? Segitsen valami nagy koponya vagy azt irja meg valaki h hogy lehetne ezt megviccelni. elöre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Írd le, hogy mit ír ki a telepítő, ennyiből szeritnem mi sem fogjuk tudni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladi Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Felraktam a Win7 7100-át és annyi volt a bajom,hogy a gyári alaplapi lemezemen nincs vista driver.Az XP drivereit meg nem fogadta el a Win.Nem tudna valaki nekem segíteni,hogy hol lehetne letölteni alaplapi drivert hozzá?Az alaplapom:Asus K8-N Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 hu.asus.com aztamindenit, de nehéz szülés volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladi Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Köszi szépen de elárulnád,hogy merre keresem a vista drivert? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 A K8N már nagyon régi lap, semmilyen vistás driver nincsen hozzá az Asus oldalán. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=zigzffr75jWJ7j2y Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladi Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Akkor a Win7-t nem is fogom tudni használni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Elvileg, azért nincs, mert ezeket már alapból támogatnia kéne a Vistának, és a WIn7-nek is.... Ha most pl a hangkártyára gondolunk... Nekem is látja egyből, pedig nekem P35 chipsetes Intel lapom van, ami még réginek sem nevezhető (másfél éves, vagy így valahogy). Az más dolog, hogy 5.1-et driver nélkül nem tudok használni (mármint a Hangszórókitöltés funkcióját). Szóval szerintem ezért nincs hozzá semmi. A másik hogy túl régi a lap... AGP-s, Socket 754-es, szóval nem mai darab... :S http://windows7forums.com/windows-7-hardware/1081-asus-k8n-e-deluxe-driver-problem.html Ezen a fórumon a srácnak is hasolnó baja van, és nem tudtak rá megoldást találni, az XP-s driverekkel meg kékhalált kapott. Szóval én innentől nem tudok segíteni.... Bocs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Sziasztok! Az a kérdésem, hogy 64 vagy 32 bites oprendszert érdemesebb használni, ha főként játszok, netezek, filmet nézek nézek gépemmel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 ha 4 giga vagy annál több ramod van akkor kell az x64, egyéb esetben nem lényeges. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Nekem még az RC van fent, abból is a 7100-as. Pozitívumokat tudok csak mondani, teljességgel gyorsabb, mint a Vista, szebb a megjelenése is, sokkal átláthatóbb. Hálózattal se kell annyit babrálni, tehát nagyon jó kis operációs rendszer. Főleg az tetszik, hogy a hátteret váltogatja, de hát ez már a Vista-ban is volt:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Én még nm próbátam ki most jelenleg az asztalimo XP míg a lapin már Vista Home Premium van. Nekem a wifi hálózatkapcsolódás könnyen ment, nem is lassú egyenlőre én ezzel megvagyok elégedve De biztos vagyok benne hogy amikor megjelenik a tejles én már próbálom is ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magix Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Én tegnap raktam fel egy vista homa premium alá!Nagyon elégedett voltam/vagyok vele! Telepítés után a rendszerbeállításokkal,driverekkel nem kell szórakozni csak azt kell feltenned amit szeretnél! Nincsenek fölösleges kérdések és mozdulatok!Mindent úgy csinálsz ahogy akarsz nem szól bele! Mindenkinek csaj ajánlani tudom ezt az op.rendszert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfg01 Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Ebbe a windows media player 12-be nincs minilejátszó lehetőség?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Ctrl + 2 és lesz (Visszaváltani Ctrl +1 illetve Ctrl + 3 kombókkal tudsz) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeozor Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 valaki esetleg tud olyan okosságot mondani, hogy ebben a GRP (vagy más) féle Ultimáté verzióban telepítésnél van-e olyan lehetőség, hogy én választom ki, melyik verziót szeretném telepíteni? emlékeim szerint a vista ultimáté (meg talán nem csak ultimáté) felajánlott ilyen lehetőséget ha nem adtam meg telepítésnél cd-kulcsot. azért érdekelne, mert kipróbálnám a windows 7 starter edition-t az msi u100 netbookomon, de olyan változat jelenleg nem elérhető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 A végleges RTM változatokban lehet csak kiválasztani, hogy mit szeretnél telepíteni. (Build 7600.16385) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horvath.adrian Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 már hetek óta a windows 7 rtm build 7600-at használom.csak ajánlani tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Nekem az lenne a kérdésem hogy érdemes-e erre a gépre felrakin a win7-et egymagos P4 2,4ghz 1,5gb ddr memória ati radeon x1550 vga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Nem nagyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjean_ Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 minden további nélkül feltelepítheted, én nem olyan rég egy 1.7ghz celeron, 512mb ram, 9600xt gépre raktam fel teszt jelleggel és tökéletes futott. Aero is be volt kapcsolva és nem volt számottevő lassulás, megfelelően futott. Szóval szerintem nem veszítesz vele ha telepíted. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts