SethPDA Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Én is nagyon várom Már a release candidate 1est használom ami feltehetően a végleges verzió lesz Ez a 7057es verzió Szóval a kinézete már nem fog változni,esetleg lesznek benne hibajavítások...de egy biztos WINDOWS 7 FOREVÖR!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GX13TIZSKE Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Nekem is nagyon bejön a windows7!!! Én 2008 Dec.27-én telepítettem fel még a legelső bétáját és azóta is nagyon szépen fut!! lekörözi az XP-t is !!! December óta apróbb hibák voltak vele!!!(1-2 játék nem futott) de amúgy szerintem ez az eddigi legjobb windows!!!Driverekkel nem volt gondom mindent felrakott!! Szal már várom a végleges kiadást!! megtudnád nekem mondani hogy honan lehet letölteni korlátozások nélkül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Torrent. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstair Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Hali! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy egy ilyen gépre megérné-e felrakni: Celeron 1.7-es proci és 756 MB RAM? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Hát nekem is ilyesmi a régi gépem, csak 1 GB rammal... Azon a Vista rakat szar volt, ezért meg se próbáltam rátenni egy Windows 7-et. Egyértelműen jobb a windows 7, de sztem 756 MB rammal nem lehet olyan kellemes használni. De egy próbát megér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstair Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Okés...kössz a választ. Majd kipróbálom és megírom a tapasztalataim... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrfi861213 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 A tesóm notia hasonló paraméterekkel bír, és gond nélkül fut rajta. Szerintem neked is menni fog. Habár a videókártyád függvénye, hogy lesz-e aero, ami alaposan megdobja a sebességet. Ha van, és szaggat, akkor érdemes nem kikapcsolni az átlátszóságot, de bekapcsolva hagyni az aero-t, mert tehermentesíti a procidat, mivel nem neki kell a megjelenítéssel foglalkoznia, a videókártya magára vállalja a dolgot . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrfi861213 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 (edited) bocsi, az a nem nem kellett odan korán van még szóval KIKAPCSOLANI az átlátszóságot , mer az csak zavar, és terheli a videókártyádat. Na jó, itt nem a kilencezer akárhányszáz gétére meg a hádé sokezerre gondolok Na sok sikert, és ajánlom mindenkinek a hetedik windows-t, ami félkész állapotban is üti az összes többit. Módosította Április 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 Sziasztok! Gondoltam, én is megosztom veletek a kezdő tapasztalataimat. 7077 RC változat fut, eddig majdnem teljes megelégedésemre. Sok cucc nincs a gépre rakva, office 2007, msn 9, CIS, malwarebytes, jetaudio, unreal commander viszont igen. Mind szépen és jól fut, kiv az msn 9et, ami olykor úgy gondolja leáll. Mindegy, amúgy is instabil az új msn. Egy kékhalálom is volt már, bár a gyorsindító menü új nevét nem tom. Abban kis képben néztem volna videót, közbe az msn meghalt, és jött blue death, azóta nem tom mi lett, de nincs is "előnézeti kis kép, csak a programok neve van kiírva. (megjavította magát?) Ez még belefér, csak egy beta rendszer. Röviden ennyi, ha lesz még valami, majd írok. További jó tesztelést mindenkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 MSN 9-en még sokat kell dolgozni, engem be se engedett....... Azóta használok 8.5-öt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SethPDA Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Nekem megy a Yahoo is meg MSN 9 is ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstair Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Lenne egy nagy noob kérdésem...10 gigára fel lehet rakni? Tudom azt írják h 12 giga a minimum...de mivel most 10 giga a rendszer partíció nincs kedvem újraformázni az egészet.. Szóval azért megkérdem...feltétlenül kell neki a 12 giga? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Kell. Nekem 15 gigás a rendszer, és most van alig több mint 1 gb szabad helyem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstair Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Kössz a gyors választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bederszkd Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Hali! Az lenne a kérdésem ,miért nem megy fel a flash player? Az avast sem,meg egy pár ilyen pro verzió. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Próbáld meg XP-kompatibils módban telepíteni, a Race Driver GRID, és a GTA IV se indult el nekem, mármint a telepítője, amíg nem tettem rá a kompatibilitást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Hát annyira már nem béta, hiszen kiadásra jelölt változat :S De lehet, hogy driverprobléma miatt kapott hülyét, szóval abban még lehet bizakodni. Szerk: Kicsit megbolondult az IPB, és az első oldalt látta utolsónak, szóval én erre reagáltam: Sziasztok! Gondoltam, én is megosztom veletek a kezdő tapasztalataimat. 7077 RC változat fut, eddig majdnem teljes megelégedésemre. Sok cucc nincs a gépre rakva, office 2007, msn 9, CIS, malwarebytes, jetaudio, unreal commander viszont igen. Mind szépen és jól fut, kiv az msn 9et, ami olykor úgy gondolja leáll. Mindegy, amúgy is instabil az új msn. Egy kékhalálom is volt már, bár a gyorsindító menü új nevét nem tom. Abban kis képben néztem volna videót, közbe az msn meghalt, és jött blue death, azóta nem tom mi lett, de nincs is "előnézeti kis kép, csak a programok neve van kiírva. (megjavította magát?) Ez még belefér, csak egy beta rendszer. Röviden ennyi, ha lesz még valami, majd írok. További jó tesztelést mindenkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Hali. Olvastam, hogy 2 óránként le fog állni a Windows 7, ha nem regisztráljuk. Na most lenne egy olyan kérdésem, hoyg szerintetek működhet-e az a program ami a háttérben futna és folyamatosan, mondjuk másodpercenként adná ki a "shutdown -a" parancsot amivel ugye megszakítja a rendszer leállást. XP-nél működött. (Apám ellen csináltam, mert mániája a gép kikapcsolgatás) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Ez csak az RC verzióra vonatkozik nem a teljesre meg amúgy is csak "2010. március 1-ét követően lép majd életbe" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Sziasztok. Én is felraktam a mostani 7100-as RC verziót. Elég jól megy,bár a memória zabálásával nem vok megelégedve. Kb 900-1000mb-ot zabál,ami sztem kicsit sok Ahogy nézegettem kb 50 szogáltatás fut. Nem tudnátok egy oldalt,hogy ezek közűl mit lehetne kikapcsolni? Már az UAC-ot is teljesen lekapcsoltam. Vagy nincs valami megoldás,hogy kevesebb memót zabáljon,mert elég idegesítő ha mondjuk pl telepítek egy játékot és marhára lelassul. Amúgy a gépem: Amd X2 4000 + DDR II 800 mhz Kingmax 2x1 GB 8400 GS 256mb Samsung SATA 2 vagy SATA 250 GB vinyó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 (Super)Prefetch-et kapcsold ki. Az rengeteget tud zabálni. Bár azért eszi meg, hogy a programok gyorsabban induljanak. Olvass utána. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Na mivan a windows7 is rendelkezik bosszantó tulajdonságokkal mint a windows vista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Super prefecth? erröl még nem hallottam. Esetleg meg tudnád mondani nekem,hogy hol tudnám azt kikapcsolni? Áááá annyira nem bosszantó,mint a Vista. Sokkal jobb OP. lessz belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rena76 Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 A superfetch-t így tudod kikapcsolni: Tálcán jobbegér start task manager A füleknél a services-re mész és az ablak alján lesz egy services gomb.+ nyomod a listából kikeresed a Superfetch-t és jobb egér properties. Itt van stop gomb és leállítod, de ha akarod akkor végleg kikapcsolhatod a startup type-al. azt disable ra állítod és nemindul el.Az az igazság h ezt nemtudom mire való, de mivel tapasztalt Sont kollega azt mondta h kilehet így kikapcsoltam és mostmárcsak 850MB memorit eszik Most pedig én kérnék segítséget. Felraktam a win 7et és az egyik partíciómat nem látja.Nemtudom, h vane ehez köze annak, h ezelött Ubuntu volt ezen a partíción (persze nemcsak az ubuntu, hanem a személyes fájljaim és ezértis gond) Mit tegyek h lássa? Néztem már a win7 lemezkezelőjével és ott látszik, csak azt írja h system, pedig ez egy NTFS partíció. Megköszönném ha segítenétek, h mit tegyek:) Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Olyan nincs hogy ntfs az a partíció, tekintve hogy linux volt rajta... én egy ubuntu live cd-vel lementeném róla a cuccaimat, aztán format ntfs-re, úgy már jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makker1441 Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Hali! Lenne egy apró problémám. Adsl-em van és minden csatlakozáskor kéri a felh. nevet és a jelszót. Itt hiába állítom be hogy mentse, mindig újra be kell írni Valami megoldás??? (A legújab 64bites buildet használom.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaby59 Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 ... Sajna erre nincs, az utóbbi 2 kikerült build hibás volt, ezért nem kell rohanni telepíteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atilka62 Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy feltettem a win7 7127-et és semmi probléma vele mindent felismert és jó megy. Ha jön ki újabb release akkor muszály lecserélni ezt vagy a win update is elég? Érdemes újra telepíteni mielött kijön a végleges verzió? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Eddig se volt muszáj lecserélni semelyiket sem. Én február óta a Build 7000-et használom. Minek használjak el minden egyes buildre egy dévédét? Hülye leszek. Majd ha kijött végre az RTM, akkor azt felteszem. Akarom mondani, a normál, bolti "retail" kiadás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atilka62 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Köszi a választ! Én is várok ezzel akkor a végleges kiadásra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts