vassadi Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 A Haladás most is olyan ellenféltől kapott ki, akit a papírforma szerint simán meg kellett volna vernie, a Hull City is kezd leereszteni, a Hoffenheim kikapott, ... Az európai bajnokságok meglepetéscsapatai botlottak vagy botladoznak az utóbbi időben, így felvetődött bennem a kérdés, hogy vajon itt van-e a vég, és innentől már nincs felfelé, vagy csak ideiglenes bukdácsolásról van szó. Gondoltam nyitok egy témát, hogy mindenki elmondhassa erről a véleményét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Eddig bírták erővel. Ennyi, nincs mit magyarázni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Hát a haladásnak annyi,de a hoffenheim még alakíthat,a hull city meg a középmezőnybe ugyan visszacsúszik de majd tartani fogják magukat. ez az én véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted November 10, 2008 Author Share Posted November 10, 2008 Én Haladás-szurkoló vagyok, úgyhogy én remélem hogy ez nem a vég a csapat számára. Azért a Hoffenheimnek szerintem is csak egy kisebb bukás volt, és így, hogy a Leverkusan is csak döntetlent játszot, maradtak a táblázat élén (az már más kérdés, hogy jobb gólkülönbséggel a Bayer vezet). A Hull City-re kiváncsi vagyok, tavaly hasonló volt a Karlsruhéval: friss feljutó, jó ideid BL-indulást érő helyen állt, de visszacsúszott a középmezőnybe. Hát, majd meglátjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 A Hoffenheim megint vezet kiváncsi vagyok meddig bírja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 van pénz szal sokáig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Nemcsak a pénz számít, szerintem nem olyan erős a Hoffenheim kerete, hogy az élen végezzzenek. De ne legyen igazam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 német szinten erős a keretük, főleg a támadószekciójuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Kár hogy Lőw nem játszik, a másodosztályban még kezdő volt :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Hát a Hoffenheim folytatja a tündöklését! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 A Napolit is beraknám ebbe a "gyüjteménybe"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk20 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Az első Pl-évében a Hull is egy ideig a harmadik helyen volt, majd szépen visszacsúszott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 a Blackpool is szépen kezdett aztán az Arsenal eléggé megverte őket De ha csak 1 botlás volt akk így tovább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts