MirkoZvezdara Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Sony Ericsson W610i Frekvenciasáv: 850/900/1800/1900 Telefonkönyv: 1000db Alap Memória: 64MB Memória bővíthetőség: M2 (MS micro) (2GB-ig bővíthető) Magyar nyelvű menü: Van Flight mode: Van Operációs rendszer: Nincs Készenléti idő: 350óra Beszélgetési idő: 7óra Súly: 95g Méret: 102*46*14mm Akkumulátor: Li-Pol Kijelző pixel: 176*220 Színes kijelző: TFT Színárnyalatok száma: 256k (18 bit)db GPRS: Van EDGE: Van Generáció: 2,5G WAP: NetFront EMS: eMail MMS: Van Infraport: Van Bluetooth: A2DP WLAN: Nincs Blackberry: Nincs Vibra jelzés: Van Kihangositás: Van Hanghívás: Van Hangjegyzet: Van Csengőhang letöltés: Van Dallamszerk.: Music DJ Polifonia : PlayNow MP3: Mega Bass Rádió: RDS Kamera: CMOS Kamera felbontása: 2 Mpixel Video: Video DJ GPS: Nincs Java: 2 MIDP Push to Talk: Nincs RotaS: Nincs TV be vagy kimenet: Nincs Brand: Walkman Limited Edition: Nincs Egyebek: T9 input, Calendar SAR: 1,31 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirkoZvezdara Posted November 8, 2008 Author Share Posted November 8, 2008 Mit gondoltok a telefonról? Nekem ilyen telefonom van, és ha valaki venni akar egy ilyet és képelkedik benne, hogy meg vegye-e, vagy nem, annak én mondom, hogy nyugottan megveheti. Én se bántam meg. Amúgy az árát nem tudom, de én 35000-36000Ft.-ért vettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Összeszerelési és anyag minősége elég gyatra, a felbontás se egy tigris és a gomboktól leszakadnak a körmeim...most 15-20 ezerért lehet kapni, én ennyiért se venném meg, 35-ért pláne nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirkoZvezdara Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Jó én régen vettem, akkor még lehet, hogy jó teló volt, de várom a többi véleményt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Nekem is ilyen telefonom van! Gondolkoztam rajta, hogy lecseréljem e W880-ire, vagy K770i-re, de nem teszem meg. És miért? A W880i-t élőben is kipróbáltam, a külseje nem jön be egyáltalán, már annyira vékony, hogy észre sem veszem, hogy nálam van, és nekem az nem jó! Sőt még rádió sincs benne, szóval elég csapnivaló egy teló! Én elsősorban zenehallgatásra használom, szóval nekem a kamera másodlagos, így a K770i-t is kizártam, hiába van annak 3.2 megapixeles kamerája. Én sajnos abba a kategóriába tartozok (nem úgy mint itt a fórumon sok ember), akinek nem telik ilyen iPhone-okra, meg 5 megapixeles 100 000 Ft-os telefonokra, úgyhogy nekem ez nagyon is jó. Végülis amit szeretnék, mindent megkapok ezzel a telefonnal. Jó hangzás, jó füles az alapcsomagban, 512 Mb memóriakari nekem bőven elég, annyi zene ráfér amennyi nekem kell. Ahhoz képest, hogy ez ugye "zenemobil", ahhoz képest még a kamerája is elég jó. Ugye 2 megapixel, fotófény, autófókusz. Szóval jó kis készülék ez! Hát igen az összeszerelés lehet, hogy nem olyan stabil, de ebben a kategóriában ez a teló nekem igenis megfelel. Amúgy most 22-ért lehet kapni a T-Mobile-nál, Domino csomagban, de én 8970(!) Ft-ért vettem, mert anyum olyan cégnél dolgozik, ahol a dolgozók bizonyos készülékeket megkaphatnak jelentős kedvezménnyel, mert ugye a cég szerződésben van a Tré Mobillal. Sim kártya nélkül, minden tartozékkal adják a telókat. Szerintem korrekt kis telefon ez a W610 a maga kis alsó-középkategóriájában. Hát igen, én is vennek C902, C702 és társait, de sajnos az nem az én, mi pénztárcánkhoz való! Úgyhogy szerintem igen is jó telefon a W610i! Nem kell mindig "gazdaggyerek vagyok" álláspontból nézni a dolgokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirkoZvezdara Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Roland18: Teljesen igazad van, egyet értek veled. Amúgy szeretjük a W610-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Bizony szeretjük! Tartsunk össze W610i-sek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirkoZvezdara Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Amúgy szinte minden W610 tulajdonos telefonja fekete-sárga, nekem fehér-fekete. Nem láttam még embert akinek fehér-fekete W610-ese lett volna. :$ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Nekem is fekete sárga van! Neked milyen van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Nekem is ilyen telefonom van, és nekem is fekete-narancssárga színben . A fekete-fehér egy kicsivel jobban néz ki, de én ezzel is elégedett vagyok. Egyébként fekete-fehérben szerintem a Pannonnál lehet kapni, sok telefonnál van úgy, hogy a különböző szolgáltatók más és más színválasztékban adják. Így volt a régi telefonommal, a K300i-vel is, a T-Mobile fehér-szürkében adta, a Pannon pedig kék-fehérben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Nekem is ilyen telefonom van, és elégedett vagyok vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Nekem a narancssárga nagyon bejön, bár nem vok egy zenetelefon párti! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPéter Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Én imádom a w610i met csak az a baj, hogy a T mobile kivette belőlle aa flash menüt. amúgy a hasznos a zseblámpa benne ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Mit ad isten, nekem is ilyen telóm van, szintén narancssárga-fekete kivitelben, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Bizony, bizony! Nekem is ilyen mobilom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az én céljaimnak tökéletesen megfelel, és ráadásul ez az egyetlen Walkman mobil, ami van vaku! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 és ráadásul ez az egyetlen Walkman mobil, ami van vaku! Bocs de ebben meg kell hogy cáfoljalak, mert kapásból 2 walkman mobilt is tok mondani amin van vaku: w810 és a w800 Nekem az előbbi van (w810) és ugyan olyan mint a w610 csak vastagabban és más memória kártyával, még a gombok elhelyezkedése is ugyan az, nézzétek meg ... amőgy szerintem a w610 egy kicsit rosszabb minőségű mint a w810 mert az unoka tesómnak w610-e van és összehasonlítottam őket... a w810 hangosabb, szebb képet csinál, sötétben is jobban "lát", amiben jobb a w610 az az hogy egy nagyon kicsit fényesebb a kijelzője meg a vakuja, de ez annak is elmondható h a w810-em 4 éves . de egyébként szerintem is nagyon jó telefon a w610... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts