Barzak Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Alkoholistáknak Akkor vagy igazán alkoholista, ha Elveszted a vitát, amelyet mozdulatlan tárgyakkal folytatsz. Kapaszkodnod kell a padlóba, hogy le ne zuhanj a Földröl. A munka zavar az ivásban. Az orvosod vérnyomokat talál az alkoholkeringésedben. Fejed hátsó részén a WC ülöke pihen. Öszintén hiszed, hogy az alkohol az ötödik nagy élelmiszercsoport. 24 óra egy napban, 24 üveg sör egy ládában. Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással! Félszemmel jobban tudsz fókuszálni. A parkoló arrébb ment, amíg a bárban voltál. Mindenkinek van egy ikertestvére. Leesel a padlóról... Nem eszel, mert 5 sörben ugyanannyi a kalória, mint egy hamburgerben! Az üveg mindig elhibázza a szádat. A vámpírok dülöngélni kezdenek, miután megtámadtak téged. Az Anonim Alkoholisták gyülésén így kezded: "Helló, az én nevem... izé..." A mértékletesség számodra a kevesebb só használatát jelenti. A hálószobában ébredsz, az alsód a fürdöszobában van, felöltözve aludtál el... hmmm. A négy alapvetö élelmiszercsoport szerinted a Koffein, Nikotin, Alkohol és a Nök. Minden éjszaka jobban és jobban vonzódsz szobatársad macskájához. "Helló tiszt úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett." Nem én vagyok részeg, te vagy túl józan. Feleségedet csak söröskorsó alján keresztül ismered fel. Az a nyomorult rózsaszín elefánt megint követett egész hazáig. A másnaposság egy vonzó alternatív életstílussá kezd válni. A bokor berug a gyakori levizeléstöl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 kösz h megosztottad nagyon nagyok :D "A parkoló arrébb ment, amíg a bárban voltál."ezen kidőltem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 " Nem eszel, mert 5 sörben ugyanannyi a kalória, mint egy hamburgerben!" Mekiben sört fogok kérni hambi helyet Kösz h megosztottad velünk xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Ááá nagyon jóóók "A bokor berug a gyakori levizeléstöl." Ez aa top Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Én egyik kedvencem a sok közül: "Az orvosod vérnyomokat talál az alkoholkeringésedben." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 A bokor berug a gyakori levizeléstöl. A legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wedzs Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 nagyon jók Én az egyiket úgy ismertem hogy: Alkohol került a vérkeringésébe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
munzy Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Én az egyiket úgy ismertem hogy: Alkohol került a vérkeringésébe. :huh: Ha az alkoholizmusnak van határa akkor én kettős állampolgár vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekk133 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Haha ezek marha nagyok!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 sztem az a jó h a vámpír berug miután megtámad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 sztem az a jó h a vámpír berug miután megtámad bocs a floodért ... net -.-' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 nagyon nagyok 1000thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts