Flegeton Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Ez is szép lett! A jobb oldala annyira sötét a bolygó árnyék miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Május 18, 2007 Author Share Posted Május 18, 2007 Feherkenyer: köszi a tanácsot, van benne valami. Csak lusta voltam megoldani, hogy a Bolygók maradjanak élesek, a csillagok pedig kicsit homályosabbak, és egyelőre így láttam jobbnak (néha éjjel csinálom a képeket, és kissé zavarodottan kezelem a rétegeket, így pl ennél a képnél egy layer-re tettem a nagy bolygót és a kis csillagokat Na mindegy. De amúgyis ezek még mindig elég amatőr bolygók, nemtudom, sok próbálkozás kell úgylátszik, amíg szépet sikerül csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kádávid Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 LOL! Ezek b@szottjók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 az első az téleg jó lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 ezek naon fainok grat hozzá nekem az uccsó tetszik legjobban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casti Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Nagyon jó lett mindegyik.Grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Emelem kalapom a spészes képeid előtt... GRATULA!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts