Klausz009 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Wáwáwá, én a Doom-tól mindig féltem, pedig osztálytársaim vitték általánosba... Nekem nem ment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 16vagyok. és változó, mert pl.: GTA, Postal2 ezekkel nagyon jól eljátszok, de vannak ojanok is amiket kimondottan utálok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Attól függ milyen...a GTA-t azt szeretem...az jó játék De nem sűrűn szoktam ilyenekkel játszani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 18 év felett vagyok és szeretem őket.Játszom rajta ha új játék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Csak 1-2 ilyen játékkal játszottam, azokkal amiket már előttem felsoroltak: GTA-k, Postal ... mással talán nem is. Autószimulátor Powa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
generals140 Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Manapság egyre több játékba teszik bele a vért ( többé-kevésbé) a komolyabb akciójátékok vér nélkül semmit sem érnének De ha csak hülyeségből van ott a vér, hogy legyen gondolkozni az mért van ott, az baromság (nem 1 példa van rá) Szóval, ha leülök GTA-zni vagy bármilyen kicsit vérengzősebb játékkal, ott follyon a vér, de azért a Hello Kittybe ne tegyenek bele nyakvágásokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara666 Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 én csak ilyenekkel játszok joformán ezekben lelem meg az örömömet olyan jó érzés gyilkolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 én csak ilyenekkel játszok joformán ezekben lelem meg az örömömet olyan jó érzés gyilkolni biggrin.gif Ajjajjj..... Én elvagyok a véres játékokkal. Nem bánom, ha akciójátékokban van, de azért ne vigyék túlzásba. Többnyire rpg-kel játszok, azokban kevés a vér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butters Stotch Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Szerintem mindenki szereti a véres játékokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 18 éves kor alatt vagyok, kedvelem őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts