coolgeri Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 én 10 éves vok és kedvelem őket!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbychavez Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Engem nem zavar, úh utolsó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Rosszul vagyok tőlük, de nem a vér miatt, hanem a megyek-lövök játékoktól szédülök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Én se szeretem őket annyira. Eljátszogatok persze, de ha túl véres, akkor, ha lehet, kikapcsolom a vért. Mert azt nem szeretem, ha a sok vértől alig látok vmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR@KI Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Én szeretem a véres Lövöldözős játékokat plö Mint az infernal , Max Payne ? Counter-strike meg halo meg ilynek imádom őket!!!! :P Aki nem szereti nem tudni miből maradni ki :P :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matekking Posted Január 10, 2008 Author Share Posted Január 10, 2008 Jé, el is feledkeztem erről a témáról, úh válaszolok most: tehát akinek tizenévesen ennyi dühe van, az inkább pszichiáterhez kéne hogy menjen... Háhá milyen frappáns válasz dolgoztam ki egy év alatt! Hiába, a jó munkához idő kell... (persze nehogy azt gondolja valaki hogy komolyan gondolom, ilyen hűje nem vagyok...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony91 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 én eljátszok vele ha olyan a grafikája is, de ha sz*r a grafika akkor nem ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Most mondjam azt, hogy néha tolom az NFS UG2vel, meg bírtam 2órát a Sims mindegyik részét, de a többi játékom az mind olyan, hogy meg kell valakit ölni, hogy előrébb juss! A Dark Crusade stratégia, de mindenki vérzik és az a jó, ha sokat ölsz...Most szedtem le a Serious SAm II-t, semmi más a lényege, csak a gyilkolás...aztán a Stubbs The Zombies...na az meg még betegebb,agyakat kell enni, de legalább vicces vagy ott a Postal II, szerintem ezek a jó gémek, mégsem öltem még meg senkit, mert tudom, hogy az virtuális, a meleg, amit érzek a radiátorból, vagy a fizetés amit kézhez kapok az a valós...ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 én nem látom értelmüket....tehát jo CS-zni de például láttam már tök értelmetleneket literszámar folyt a vér...értelmetlenek....szerintem kodax Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Én nyomom a CS-t, de én se vagyok 18 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 Én eljátszogatok velük de nem ez az elsŐdleges szempont hogy fröcsögjön a játék,hanem legyenértelmes összetett stoy-ja és jó játék menete,ezek után jöhetnek az ilyen dolgok mint pl:vér... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 nem izgat hogy véres-e a játék ..ha jó és bejön akkor most egy kis vér miatt nem fogom abbahagyni vagy ilyenek . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 Matekking te félre vagy informálódva.. Attól hogy vki FPS gammákat tol az nem azt jelenti hogy tele van dühvel és minden áron öléssel akarja csillapítani.. Én sem azért játszok.. Szeretem ha főleg multiplayerbe jobban kezelem a fegyvert mint az ellenfelem. Nevedből itélve te ilyen stratégiai kocka vagy aminek a valóságalapja tükrödőzik a 2mp es épület felhúzásán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mory Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Legjobb amikor tömöd az ellent olommal és szanaszét spriccel a vére... a testcafatoik meg röpködnek a pályán szanaszét és gyalázol le mindnekit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Igen ez tényleg jó, tehát UT2004, vagy Painkiller és Postal, Serious Sam és Stubbs The Zombie...az kell a fiatal agynak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 16 vok és nagyon bírom őket a horror film is alap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Rég elmúltam 18. Kicsit nosztalgiáztam és Painkillereztem az előbb. De Postal 2 forever. Ebből az következik, hogy bírom őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90v2 Posted Február 24, 2009 Share Posted Február 24, 2009 Hali!!!! Elmúltam 18, de nem nagyon "komálom" az ilyen játékokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Döbe Posted Február 24, 2009 Share Posted Február 24, 2009 Heay Hát én inkább úgy vagyok vele, hogy minél élethűbb annál jobban szeretem! És ebbe beletartozik hogy véres, vagy brutális a játék! Mert ha belegondolunk az élet is egy nagy játék és mi vagyunk a fő szereplők... :D Kitartás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 Én 12 vaok,de utálom a véres játékokat és nem értem mi élvezet van benne!!!!!!!!!!!! Én 12 vaok,de utálom a véres játékokat és nem értem mi élvezet van benne!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markrod20 Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 15 vagyok. És eljátszogatok velük attól függően, hogy milyen hangulatban vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Nem sokat játszok ilyen típusú játékokkal, de ha tényleg jól össze van rakva, tehát nem csak az van, hogy minél több vér legyen, hanem történet szempontjából is rendbe van akkor eljátszogatok velük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 19 vagyok,és ha nem Co-op,akkor jöhet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum 'n Bass Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 18 éves kor alatt vagyok, kedvelem őket Imáádoom mindeeet Fear, left 4 dead, doom 3 , stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 18 alatt vagyok és kedvelem őket... GoW2 powa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamel Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 DOOM 3!!!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 18 felett, ha találok egy jót, eljátszok vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 15 vagyok és szeretem a véres/gyilkolós játékokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 18 felett vagyok szeretem őket ha élvezhető a játék illetve nincsenek unalmas részek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Nem annyira véres, de a GTA San Andreast nagyon szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts